Hyppää sisältöön

Forever Jackson – Legacy of a Legend

Euroopan parhaaksi valittu Michael Jackson -tribuuttishow Suomeen tammikuussa 2025!

Aika 20.01.2025 19.00

TilaTampere-talo, Iso sali

Forever Jackson, tapahtuma, Tampere-talo

Tietoa tapahtumasta

Liput 69,90/59,90/49,90 €

Sekä Euroopan että Iso-Britannian parhaaksi tribuuttishow’ksi valittu FOREVER JACKSON – Legacy of a Legend –esitys nähdään Tampere-talossa tammikuussa 2025. Maailmanlaajuiseen menestykseen noussut show herättää popin kuninkaan musiikin eloon.

Forever Jackson on valittu parhaaksi tribuuttishow’ksi sekä Euroopan vuoden 2012 No1 Tribute -kilpailussa että vuoden 2013 UK National Tribute Awardsissa. Popin edesmenneen kuninkaan musiikin henkiin herättävä esitys on noussut kehutuksi myyntimenestykseksi ympäri maailman.

Brittiläisen Robin Parsonsin tähdittämä show on todellinen kunnianosoitus elinaikanaan loppuunmyydyille stadioneille esiintyneelle Michael Jacksonille ja tämän musiikille. Michael Jacksonille vuonna 2003 esiintynyt Parsons laulaa kaiken livenä ja onnistuu paitsi kuulostamaan myös näyttämään esikuvaltaan. Myös hänen liikehdintänsä lavalla jäljittelee popin kuningasta aina pienimpiin yksityiskohtiin asti.

Forever Jackson -esitysten musiikista vastaa livebändi, jonka jäsenet ovat säestäneet muun muassa Katy Perryä ja Beyonceta. Lisäsäihkettä esitykseen tuovat Hip Hop Pop -tanssiryhmä sekä upeat visuaaliset tehosteet.

Liki kaksituntinen show sisältää kappaleita Michael Jacksonin koko uran varrelta alkaen The Jackson 5:sta ja päättyen soolouran isoihin hitteihin kuten Billie Jean ja Smooth Criminal. Säihkyvä show sopii kaiken ikäisille.

“Rakastin hänen energiaansa, rohkeuttaan ja asennettaan. Tämä oli vaikuttava esitys taiteilijalta, joka on täysin sitoutunut osoittamaan kunnioitusta Jacksonille”

Stage-lehti

“Robin Parsonsin Forever Jackson on osa Michael Jacksonin musiikillista perintöä. Esitys herättää Michael Jacksonin musiikin henkiin ja luo tunteen luo tunteen Jacksonin livekonsertista. Parsons MJ-live-konsertin tunteen ja on elvytys ja reinkarnaatio kaikkien aikojen suuren artistin musiikista. Robin vaalii Jacksonin musiikillista perinnettä luovalla, ammattimaisella ja yksityiskohtaisella tavalla” Norbert Sinnhuber, Michael Jacksonin HISTory-maailmankiertueen kiertuemanageri.

Kesto noin 2h sisältäen väliajan. 

Tapahtumamuutokset ovat mahdollisia.

Tuotanto Gramopop Oy 

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittu­malla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

TULEVIA TAPAHTUMIA

/
 • Tampere-talo
 • Maailmanmusiikki
 • Tanssi
 • Viihdekonsertti

Rhythm of the Dance

Perinteistä irlantilaistanssia ja livemusiikkia moderniin lavatekniikkaan yhdistävä show saapuu Tampere-taloon.

/
 • Tampere-talo
 • Jazz & Blues
 • Klassinen musiikki
 • Viihdekonsertti

Saksofoni valokeilassa

Pirkanmaan Saksofonifestivaalin konsertti esittelee saksofonin monipuolisuuden huippuesiintyjien voimin.

/
 • Tampere-talo
 • Klassinen musiikki
 • Rock & Pop
 • Viihdekonsertti

Cellomania

Jaani Helanderin ja Lukas Stasevskijn muodostama selloduo soittaa omien sävellystensä lisäksi covereita niin pop- ja rockmusiikista kuin peli- ja elokuvamusiikistakin.