Hyppää sisältöön

Hevisaurus

Supersuosittu koko perheen räyhäkäs juraheviyhtye rokkaa Tampere-talon Isossa salissa marraskuussa.

Aika 26.11.2023 14.00

TilaTampere-talo, Iso sali

Tietoa tapahtumasta

Liput 27,50 €

Supersuosittu Hevisaurus rokkaa Tampere-talon Isossa salissa marraskuussa! Neljän dinosauruksen ja lohikäärmeen muodostama koko perheen suosikkiyhtye Hevisaurus syntyi vuonna 2009 ajatuksesta tehdä laadukasta hevimusiikkia lapsille ja lapsenmielisille.

Räyhäkäs juraheviyhtye on julkaissut kahdeksan studioalbumia ja palkittu kaksi kertaa parhaan lastenmusiikkilevyn Emmalla. Kolme kahdeksasta Hevisauruksen albumeista on yltänyt kultarajoille, kaksi myynyt platinaa ja vuoden 2009 Jurahevin kuninkaat -esikoisalbumi myi jo ensimmäisenä vuotenaan tuplaplatinaa.

Uusin studioalbumi Mikä minusta tulee isona? julkaistiin syyskuussa 2017 ja uuden albumin nimeä kantava jurahevimusikaali sai ensi-iltansa Linnanmäen Peacock-teatterissa. Musikaali on saanut osaltaan hyvin positiivista palautetta tarinastaan. Mikä minusta tulee isona? kannustaa kaikenlaisen tekemisen arvostamiseen ja omien unelmien kuuntelemiseen ja tavoittelemiseen. Yhtye on tehnyt aikaisemmin neljä samanmoista musikaalia vuosina 2010, 2011, 2012 ja 2013.

Hevisaurukset ovat herättäneet mielenkiintoa myös Yhdysvalloissa ja muualla maailmalla. Muun muassa Argentiinassa soittava yhtye Hevisaurios sai palkinnon parhaasta lasten levystä Gardel Music Awardissa vuonna 2013. Hevisauruksesta onkin hyvää vauhtia kasvamassa kansainvälinen ilmiö, eikä saurusten hevihuuto jää pian keneltäkään kuulematta! RÄYH!

Konsertin kesto n. 1 tunti. Esityksessä ei ole väliaikaa, mutta voit tilata tarjoilut nautittavaksi ennen esitystä.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo ja Sony Music Finland

TULEVIA TAPAHTUMIA