Hyppää sisältöön

ILOINEN LESKI -OPERETTI

Operetin tunnetuimpia sävelmiä ovat Viljalaulu, sekä Iloisen Lesken valssi. Päärooleissa: Laura Pyrrö, Jyrki Anttila, Jukka Romu.

Aika 01.11.2023 18.00

TilaTampere-talo, Pieni sali

Tietoa tapahtumasta

Liput 48,50 €

Franz Léhar Iloinen Leski -operetti

Iloinen Leski (Die lustige Witwe) on suomalaisten suosiman Franz Léharin vuonna 1905 säveltämä suosittu operetti. Operetin tunnetuimpia sävelmiä ovat Viljalaulu, sekä Iloisen Lesken valssi.

Hanna Glawari on perinyt mieheltään 20 tuhatta frangia, mutta Paroni Zeta on saanut ohjeet, ettei Glawaria saa päästää lähtemään köyhyyden runtelemasta valtakunnasta. Zetan suunnitelma on naittaa Glawari nuorelle pontevedrolaiselle poikamiehelle; Kreivi Danilolle pitääkseen valtava omaisuus valtakunnassa, ja välttääkseen suuren talouskriisin.

Käy ilmi, että Glawari ja Danilo ovat ex-rakastajia, mutta Danilo ei lämpene ajatukselle, sillä rakkaudentunnustus asettaisi hänet samalla viivalle muiden miesten kanssa, jotka ovat pelkästään Glawarin rahojen perään. Danilo isänmaallisena miehenä rupeaakin oitis etsimään varakkaalle leskelle sopivaa pontevedrolaista aviomiestä.

Ohjaaja: Juulia Tapola

Päärooleissa: Laura Pyrrö, Jyrki Anttila, Jukka Romu

Esityksen kesto on n. 2,5h, sisältäen väliajan.

Tapahtumamuutokset mahdolliset.

Tuotanto OperArt Jyrki Anttila Oy

Keikalla, Tampere-talo

Varaa liput ryhmällesi

(väh. 10 hlöä)
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
tai puh. 03 243 4501 (ma–pe klo 10–16)

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittu­malla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

TULEVIA TAPAHTUMIA

/
  • Tampere-talo
  • Ooppera, operetti

ILOINEN LESKI -OPERETTI

Operetin tunnetuimpia sävelmiä ovat Viljalaulu, sekä Iloisen Lesken valssi. Päärooleissa: Laura Pyrrö, Jyrki Anttila, Jukka Romu.