Hyppää sisältöön

Ismo Alanko: Yksin

Vangitsevan karismaattisen sanataiturin konsertissa kuullaan klassikkohittejä, harvoin livenä kuultuja helmiä ja musiikillisia tuokiokuvia.

Aika 02.11.2024 19.00

TilaTampere-talo, Iso sali

Ismo Alanko heinikossa.

Tietoa tapahtumasta

Liput 59,90/49,90/39,90 €

Ismo Alanko tekee paluun Tampere-taloon!

Vangitsevan karismaattisena esiintyjänä tunnettu Ismo Alanko esiintyy Tampere-talolla marraskuussa 2024. Konsertissa artisti tarjoilee yleisölle klassikkohittejä ja harvoin livenä kuultuja helmiä ja musiikillisia tuokiokuvia maailmasta 44 vuoden ajalta. Viimeksi Ismo Alanko esiintyi Tampere-talossa Talossa -festivaalin ensimmäisenä päähenkilönä.

”Ismo Alanko Yksin -konsertti tuo komediaa, tragediaa, ihmissuhdedraamaa ja yhteiskunnallista satiiria laulujen muodossa”, lupaa uutta musiikkia parhaillaan työstävä Alanko.

Ainutlaatuisen uran tehnyt Ismo Alanko on jättänyt lähtemättömän jäljen kotimaiseen musiikkikenttään alati uudistuvalla ja samalla ajattomalla soundillaan. ”Yksin esiintyessään lauluntekijä on alastomimmillaan, haavoittuvimmillaan, mutta myös vahvimmillaan. Läsnä ovat vain laulu ja tulkinta. Tilanne on tasapuolisesti avoin kaikille kuulijoille, vapaa genreistä ja musiikillisen ulkoasun tuomista ennakkoasenteista”, vangitsevan karismaattisena live-esiintyjänä tunnettu artisti avaa tulevien konserttien tunnelmia.

Konsertin kesto n. 2 tuntia, sisältäen väliajan.

Tapahtumamuutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo ja Fullsteam

Anniskelu, Tampere-talon ravintola
Kuva: Riikka Vaahtera

Tiesitkö, että tässä esityksessä voit nauttia virvokkeita katsomossa!

Esityksessä on K18-alueena Ison salin aitiot A ja B. Aitioihin lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman. Huomioithan, että anniskelukatsomon 18 vuoden ikäraja on ehdoton, joten alaikäiset eivät pääse katsomoon.

Keikalla, Tampere-talo

Varaa liput ryhmällesi

(väh. 10 hlöä)
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
tai puh. 03 243 4501 (ma–pe klo 10–16)

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittu­malla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

TULEVIA TAPAHTUMIA

Artisti tummaa taustaa vasten oikeassa reunassa katse kameraan.
/
  • Tampere-talo
  • Rock & Pop

costee

Alternatiivisen popin suunnannäyttäjä costee vakuuttaa tummanpuhuvalla, rosoisella ja pop-koukkuja täynnä olevalla musiikillaan.