Hyppää sisältöön

Jokeri Pokeri Box – DeLuxe Show

Lasten ja aikuisten legendaarinen kestosuosikki ja TV:stä tuttu taikuri juhlii 45-vuotista uraansa esiintyvänä taiteilijana.

Aika 30.03.2024 14.00

TilaTampere-talo, Pieni sali

Tietoa tapahtumasta

Liput 22,50 €

Lasten ja aikuisten legendaarinen kestosuosikki ja TV:stä tuttu maailmanmestaritaikuri Simo Aalto juhlii 45-vuotista uraansa esiintyvänä taiteilijana. Simo ja hänen avustajavaimonsa Kirsti Aalto nähdään Jokeri Pokeri Box Deluxe Show -kiertueella ympäri Suomen.

Uudessa iloisessa show’ssa on ihmeteltävää koko perheelle. Simo tarjoilee maailman parhaita taikatemppuja ryyditettynä hyväntuulisella lavashow’lla. Mukana ovat tietenkin Simon ja Kirstin kivat eläinkaverit Erkki-kani ja Paloma-kyyhkynen. Ja toki lapset saavat auttaa taikuria kiperissä tilanteissa.

Kaksikon mukaansatempaava esiintyminen takaa, että taikapölyn vaikutus säilyy pitkään, mieli virkistyy ja arjen pyöritys unohtuu. Sanalla sanoen luvassa on laadukasta estradiviihdettä kaiken ikäisille!

On todella hienoa lähteä 45-vuotisjuhlakiertueelle, kun salit täyttyvät joka puolella Suomea. On suuri ilo, että voin viihdyttää jo kolmatta sukupolvea taikuudella. Hienoa, että voin tuoda iloa ihmisille tässä maailmantilanteessa. Lapsissa kasvaa tulevaisuus ja siksi on niin tärkeää antaa juuri heille kokemus live-esityksen taiasta. Uskon, että lapsena koettu elämys kantaa läpi koko elämän. Ja nythän juuri tämä näkyykin meidän kiertueella: 90-luvun lapset ja heidän vanhempansa, nyt jo mummut ja papat, tuovat nyt omia lapsiaan ja lapsenlapsiaan katsomaan Jokeri Pokeri Boxia!

Simo Aalto

Tapahtuman kesto n. 1 tunti. Ei väliaikaa.

Tapahtumamuutokset mahdollisia. Esitys on osa Tampere-talon Lasten Lauantai -teemapäivää.

Tuotanto Tampere-talo

TULEVIA TAPAHTUMIA