Hyppää sisältöön

Kaihon Karavaanin Joulu: Kyösti Mäkimattila

Kaihon Karavaanin svengi, laaja musiikillinen kirjo ja ylittämätön energia yhdistettynä upeaan iskelmälaulaja Kyösti Mäkimattilaan luo ainutlaatuisen keikkakokemuksen!

Aika 05.12.2023 19.00

TilaTampere-talo, Pieni sali

Tampere-talo, tapahtumat, Kaihon karavaani

Tietoa tapahtumasta

Liput 35 €

Kaihon Karavaani ja Kyösti Mäkimattila lähtevät yhteiselle kirkkokiertueelle marraskuun lopulla! Kesäauringon kirkkaassa kajossa Kaihon Karavaani pysähtyi tuokioksi joulukaupunki Turkuun, ja sen seurauksena tänä armon vuonna 2023 solistiksi kiertueelle valikoitui Kyösti Mäkimattila!

“Intohimoisena jouluihmisenä tunnettua Kyöstiä ei pestiin tarvinnut liiemmälti ylipuhua ja nyt tyyliniekkojen konserttisuunnitelmat ovatkin jo pitkällä. Klassikkoteoksia, uutukaisia ja omia suosikkeja Kaihon Karavaanin mukaansatempaavalla otteella, sitä kaikkea on tarjolla! Jouluiseen tunnelmaan voit virittäytyä kanssamme sekä kirkoissa, että konserttisaleissa!

yhtye kommentoi.

Kaihon Karavaanin vastustamaton svengi, laaja musiikillinen kirjo ja ylittämätön energia yhdistettynä jokaisen bändin jäsenen yksilölliseen taituruuteen on aina luonut ainutlaatuisen keikkakokemuksen. Kitaraa kokoonpanossa soittaa Rocka Merilahti, kosketinsoittimia ja hanuria Jiri Kuronen, lyömäsoittimia Aarne Riikonen, bassoa Jarno ”Jape” Karjalainen ja rumpuja Sampo Haapaniemi, joka on myös tuottanut yhtyeen musiikkia.

Suomen eturivin iskelmälaulajiin lukeutuva Kyösti Mäkimattila tunnetaan myös biisintekijänä, kirjailijana ja runoilijana. Vuonna 2013 Tangokuninkaaksi kruunattu Mäkimattila on vahvaääninen tulkitsija ja valloittava esiintyjä, jonka karisma on vuosien saatossa vedonnut laajaan yleisöön. Liki 200 keikan vuosivauhdilla keikkaillut artisti onkin noussut tanssilavojen toivotuimpien ja suosituimpien iskelmätähtien joukkoon. Omaa soolotuotantoa Mäkimattila on saatu seitsemän albumin verran, minkä lisäksi hän on julkaissut neljä albumia Varjokuva-yhtyeen kanssa. Lisäksi häneltä on julkaistu neljä runokokoelmaa.

Kaihon Karavaani:

Rocka Merilahti, kitara

Jarno T. Karjalainen, basso

Jiri Kuronen, koskettimet, haitari

Sampo Haapaniemi, rummut

Aarne Riikonen, lyömäsoittimet

Laulusolisti: Kyösti Mäkimattila

Konsertin kesto noin 75 minuuttia.
Konsertissa ei ole väliaikaa, mutta voit tilata tarjoiluita nautittavaksi ennen esitystä.

Tapahtumamuutokset ovat mahdollisia.

Tuotanto Central Line Entertainment

Anniskelu, Tampere-talon ravintola
Kuva: Riikka Vaahtera

Tiesitkö, että tässä esityksessä voit nauttia virvokkeita katsomossa!

Esityksessä on K18-alueena Pienen salin rivit 12–17. Näille riveille lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman. Huomioithan, että anniskelukatsomon 18 vuoden ikäraja on ehdoton, joten alaikäiset eivät pääse katsomoon.

Keikalla, Tampere-talo

Varaa liput ryhmällesi

(väh. 10 hlöä)
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
tai puh. 03 243 4501 (ma–pe klo 10–16)

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittu­malla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

TULEVIA TAPAHTUMIA