Hyppää sisältöön

Kyöstin ja Leifin Toiveiskelmät

Kaksi kotimaamme valovoimaisinta artistia, Kyösti Mäkimattila ja Leif Lindeman, yhteiskiertueelle!

Aika 30.03.2024 19.00

TilaTampere-talo, Iso sali

tapahtuma, tampere-talo, konsertti, iskelmä

Tietoa tapahtumasta

Liput 49,90 €

Kyösti Mäkimattila ja Leif Lindeman

Tulevan konserttikiertueen ohjelmiston tulee valitsemaan yleisö.

– Paljon konsertoineena sitä huomaa usein ennen konserttia ja joskus jälkeenkin pohtivansa, että mitäköhän yleisö haluaisi tai olisi halunnut kuulla. Ohjelmiston rakentaminen on yllättävän vaikeaa puuhaa, kun omia lempilaulujakin on ehtinyt uran varrella kertyä pitkä lista. Nyt valitsimme Leifin kanssa otsikon ja koko kiertueen lähestymiskulman niin, että valta ohjelmiston laatimiseen annetaan yleisölle. Siitä nimi Toiveiskelmiä. Ja samalla herää innostunut tunne, että tästä tulee mielenkiintoista!, kertoo Kyösti Mäkimattila tulevasta konsertista.

– Oma arvaukseni on, että lopputulos on hyvin monipuolinen ja ilmeikäs. Leifin kanssa on hieno esiintyä ja lupaan, että illoissamme ”esitys ei jää kaiteeseen”. Meitä yhdistää Leifin kanssa se, että suhtaudumme kumpikin musiikkiin aina sata lasissa. Laulut, laulaminen ja esiintyminen on kummallakin verissä ja lavalla on helppo olla toisen samalla tavalla ajattelevan kanssa. Ilopilleri ja kuivan huumorin viljelijä, niin meitä on kuvailtu, Kyösti jatkaa.

Konsertissa Kyöstiä ja Leifiä säestää Taisto Lunkan johtama IkiNostalginen Levyautomaatti -orkesteri, jossa hänen lisäksi soittavat mm. Jani Luoma, Jouni Hannula, Jukka Tiirikainen ja Pasi Rissanen.

– Olen onneissani, kun saadaan tämmöinen konsertti kiertue järjestettyä. Vuosia olemme Kyöstin kanssa tehneet yhteistyötä erilaisten konserttien parissa ja se on tuntunut luontevalta sekä palaute on ollut, että sovimme hyvin yhteen. Yli vuosikymmenen kestänyt ystävyys ja veljeys selvästi näkyy ja kuuluu lavalla.

Konsertti on läpileikkaus molempien vuosikymmeniä sitten alkaneesta urasta. Eli ne meille tärkeimmät laulut josta yleisö saa äänestää ne mieluisimmat heille. Tulemme esittämään ne Taisto Lunkan luotsaaman orkesterin kanssa, kertoo Leif Lindeman mietteitään tulevasta kiertueesta.

Konsertissa kuultavia kappaleita voi äänestää 31.1.2024 saakka tästä linkistä.

Konsertti alkaa klo 19 ja sisältää väliajan.

Kiertueen järjestää Gramofoni Oy, Soljumo ja Leif Lindeman Oy.

Keikalla, Tampere-talo

Varaa liput ryhmällesi

(väh. 10 hlöä)
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
tai puh. 03 243 4501 (ma–pe klo 10–16)

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittu­malla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

TULEVIA TAPAHTUMIA

Tarja ja Jalo Virkki tanssimassa Tampere-talon pääaulan Teetansseissa. Taustalla soittaa Tampereen Kotkien puhallinorkesteri.
/
  • Tampere-talo
  • Iskelmä
  • Orkesterimusiikki

TEETANSSIT

Tampere-talon aulassa järjestettävät Teetanssit pitää sisällään ilmaiset tanssit, laadukkaan livemusiikin sekä lämminhenkisen teetarjoilun.

Tarja ja Jalo Virkki tanssimassa Tampere-talon pääaulan Teetansseissa. Taustalla soittaa Tampereen Kotkien puhallinorkesteri.
/
  • Tampere-talo
  • Iskelmä
  • Orkesterimusiikki

TEETANSSIT

Tampere-talon aulassa järjestettävät Teetanssit pitää sisällään ilmaiset tanssit, laadukkaan livemusiikin sekä lämminhenkisen teetarjoilun.