Hyppää sisältöön

Laulaja Olavi Virta, Juhlakonsertti

Suuren laulajan ja rakastetun taiteilijan Olavi Virran tunnetuksi tekemiä lauluja kuullaan kevään aikana upeassa konsertti-illassa Saija Tuupasen, Kyösti Mäkimattilan ja...

Aika 03.02.2024 19.00

TilaTampere-talo, Iso sali

Tampere-talo, tapahtuma, Olavi Virta, Juhlakonsertti

Tietoa tapahtumasta

Liput 48,50€

Suuren laulajan ja rakastetun taiteilijan Olavi Virran tunnetuksi tekemiä lauluja kuullaan kevään aikana upeassa konsertti-illassa Saija Tuupasen, Kyösti Mäkimattilan ja Leif Lindemanin tulkitsemana.

Musiikkiesitys kertoo Olavi Virran tarinaa laulun, musiikin, tarinoiden ja videotallenteiden kautta. Hienot laulut, upeat solistit ja taitava orkesteri takaavat sinulle unohtumattoman konsertti-illan. Olavi Virran kuolemasta on tullut kuluneeksi jo 50 vuotta, mutta ikimuistoiset laulut elävät ja nyt ne liitävät jälleen luoksemme loihtien tunnelmallisen musiikintäyteisen hetken.

Laulaja – Olavi Virta kiersi 2014 lukuisissa konserttisaleissa ja saavutti huikean yleisön suosion ja sitä esitettiin loppuunmyydyille katsomoille. Solistit ovat uudet ja tässä uudelleen käsikirjoitetussa konserttielämyksessä laulut ovat myös monin osin vaihtuneet toisiin Olavi Virran kappaleisiin.

Säestysorkesterina kevään konserttikiertueella toimii Varjokuva.

Konsertin kesto 2h (sis. väliajan)
Tapahtumamuutokset ovat mahdollisia.
Tuotanto MagnumLive.

Keikalla, Tampere-talo

Varaa liput ryhmällesi

(väh. 10 hlöä)
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
tai puh. 03 243 4501 (ma–pe klo 10–16)

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittu­malla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

TULEVIA TAPAHTUMIA

Tampere-talo, tapahtuma, yhdessä-konsertti
/
  • Tampere-talo
  • Iskelmä
  • Viihdekonsertti

Yhdessä-konsertti

Lukuisten toiveiden täyttymys – Legendaariset Lea Laven, Kai Hyttinen, Marion Rung ja Markku Aro lähdössä YHDESSÄ-kiertueelle!