Hyppää sisältöön

Lauri Porra: LoveProge

Love Records -teemaisessa konsertissa kuullaan upea läpileikkaus suomalaisesta progesta. Porran johtamassa yhtyeessä ovat mukana käsinpoimitut oman alansa huipputekijät.

Aika 02.05.2024 19.00

TilaTampere-talo, Iso sali

Love recordsin logo ja tapahtuman nimi keskellä kuvaa.

Tietoa tapahtumasta

Liput 45/39 €, eläkeläinen 42/37 €, opiskelijat 25 €

Säveltäjä-basisti Lauri Porran kokoamassa Love Records -teemaisessa konsertissa kuullaan upea läpileikkaus suomalaisesta progesta: yhtye esittää mm. vuonna 1969 ensimmäisen albuminsa levyttäneen Wigwamin ja Tasavallan Presidentin kappaleita sekä muita Love Recordsin helmiä kuten Pekka Strengiä, Jim Pembrokea, Jukka Tolosta, Pekka Pohjolaa ja Tabula Rasaa.

Porran johtamaan yhtyeeseen kuuluvat käsinpoimitut oman alansa huipputekijät: timantin kova komppikaksikko Timo Kämäräinen ja Sami Kuoppamäki, puhaltaja Pepa Päivinen, solistit Emma Salokoski ja Tuomo Prättälä, sekä itseoikeutetusti Suomiprogen pioneeri, Wigwam-yhtyeen urkuri Jukka Gustavson.

Harvoin kuultu kokonaisuus on kerännyt valtaisaa suitsutusta ja uusintoja on kyselty jatkuvasti. Nyt odotus palkitaan tämän superbändin tarjoillessa virtuositeettia, suuria tunteita ja groovaavaa jazzrockia legendaarisen suomalaisen progressiivisen rockin illassa.

Jukka Gustavson, urut ja laulu
Emma Salokoski, laulu
Tuomo Prättälä, koskettimet ja laulu
Timo Kämäräinen, kitara
Sami Kuoppamäki, rummut
Pepa Päivinen, saksofoni ja huilu
Lauri Porra, basso ja bändiliidaus

Konsertin kesto n. 2 tuntia, sisältäen väliajan.

Tapahtumamuutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo

Anniskelu, Tampere-talon ravintola
Kuva: Riikka Vaahtera

Tiesitkö, että tässä esityksessä voit nauttia virvokkeita katsomossa!

Esityksessä on K-18-alue Ison salin aitioissa A ja B. Aitioihin lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon ostamansa juoman joko ennen esitystä tai väliajalla.

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittu­malla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

Keikalla, Tampere-talo

Varaa liput ryhmällesi

(väh. 10 hlöä)
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
tai puh. 03 243 4501 (ma–pe klo 10–16)

TULEVIA TAPAHTUMIA

/
  • Tampere-talo
  • Musikaali, musiikkiteatteri
  • Rock & Pop
  • Teatteri

SHOW MUST GO ON – MUSIC BY QUEEN

Spektaakkeli huippulaulajineen, bändin tyylille uskollisine pukuineen ja valoineen. Esitys on samalla kunnianosoitus kaikkien aikojen karismaattisimman laulajan, Freddie Mercuryn muistolle.