Hyppää sisältöön

Lumina Festival 2024

Häikäisevä musiikin ja esittävän taiteen talvifestivaali Lumina ottaa sinut lämpimään syleilyyn Tuulensuun Palatsissa. Esiintyjinä mm. Yona, Knife Girl ja Risto.

Aika 17.02.2024 18.00

TilaTuulensuun Palatsi, Tuulensuun Palatsi

Tietoa tapahtumasta

La 17.2.2024 klo 18–00.30 (ovet avataan klo 17.30)
Tuulensuun Palatsi, Hämeenkatu 30, Tampere

Liput

Liput ennakkoon 37,50 €
Ennakkolippu (opiskelijat, eläkeläiset, varushenkilöt ja vähävaraiset) 32,50 €

Liput ovelta 42,50 €
Ovilippu (opiskelijat, eläkeläiset, varushenkilöt ja vähävaraiset) 37,50 €

Huom. vähävaraisten lippuja on rajoitettu erä.

Ovilippu on myynnissä Lippu.fin kanavissa 2 h ennen tapahtuman alkua ja Tuulensuun Palatsin ovelta 30 min ennen tapahtumaa, jos tilaa on.

Hinnat sisältävät vaatesäilytyksen.

Lumina Festival valaisee talvesi!

Häikäisevä musiikin ja esittävän taiteen talvifestivaali Lumina ottaa sinut lämpimään syleilyyn Tuulensuun Palatsissa, Tampereella lauantaina 17.2.2024.

Palatsin illan valaisevat musiikkiartistit Yona (trio), Knife Girl, Risto (soolo), Ismi, stand up -koomikko Bahar Tokat, tanssiduo Kallio & Kunnari, sirkustaitelija Siiri Irene ja Eemil Tähtisen sooloteatteriesitys ”Absurdin teatterin alkeet”

VÄRE-LAVA

18:00  Ismi
19:15  Risto (soolo)
21:00  Yona (trio)
22:55  Siiri Irene
23:30  Knife Girl

YLÄKERTA

18:45  Kallio & Kunnari
20:15  Bahar Tokat
22:15  Eemil Tähtinen

Festivaalin arvot ovat ympäristövastuu, yhdenvertaisuus ja yhteisöllisyys. Tapahtumassa ovat voimassa Turvallisemman tilan periaatteet. Ostamalla lipun ja saapumalla tapahtumaan sitoudut noudattamaan turvallisemman tilan periaatteita. Lue lisää turvallisemmasta tilasta tapahtuman verkkosivulta.

Tapahtumamuutokset mahdollisia.

Tuotanto Visiona ry ja Tampere Live

Veikkauksen etuasiakkaana saat kaverin mukaan keikalle maksutta!

Tässä toimintaohjeet tarjoushintaisten lippujen ostoon:

  • Millaisesta edusta on kyse? Asiakas maksaa yhdestä sisäänpääsystä täyden hinnan. Asiakkaalle toinen (kaverin) sisäänpääsy on maksuton.
  • Etu on esillä veikkaus.fi/kaverimukaan -sivulla (vaatii kirjautumisen Veikkauksen etuasiakastunnuksilla), josta ohjaus Lippu.fin -kampanjasivulle lipun ostoa varten.
  • Lippuja Lumina Festival -tapahtumaan on rajoitettu määrä, vain 40 nopeimmalle (kaksi lippua yhden hinnalla). Etu voimassa niin kauan, kuin lippuja riittää.
  • Ja se on siinä, kivaa keikkailtaa kaverin kanssa! 

Pienessä puuntaimessa on metsän alku

Jokaista Tuulensuun Palatsissa järjestettyä tilaisuutta kohden istutamme kaksi puuntainta Tampere-talon hiilinieluun Lempäälässä. Luonnostaan huonosti metsittyvälle joutomaalle tullaan istuttamaan kaikkiaan 3670 puuntainta: tervaleppää, mäntyä ja rauduskoivua. Sopimus metsäalueen säilymisestä on tehty sadaksi vuodeksi, minä aikana alue tulee sitomaan 1000 tonnia hiilidioksidia. Tämä vastaa käytännössä yli viiden miljoonan kilometrin ajoa autolla.

Kumppaninamme hiilinielun istutuksessa toimii Puuni Oy.

Pieni puuntaimi Tampere-talon hiilinielussa Lempäälässä

TULEVIA TAPAHTUMIA

Naishahmo istuu ikkunan vieressä kukka kädessään.
/
  • Tuulensuun Palatsi
  • Rock & Pop

Laura Moisio

Suosittu lauluntekijä juhlii 10-vuotista levytysuraansa juhlakiertueen merkeissä. Keikalla kuullaan läpileikkaus koko tuotannosta sekä muutamia harvemmin keikoilla soitettuja biisejä.