Hyppää sisältöön

Pete Poskiparta & Netta Skog: Magical Halloween (K18)

Mentalisti Pete Poskiparta ja digiharmonikkataiteilija Netta Skog yhdistävät voimansa ja tarjoilevat maagisia ja musiikillisia tunnelmia Halloweenin ystäville.

Aika 02.11.2024 19.00

TilaTuulensuun Palatsi, Tuulensuun Palatsi

Pete Poskiparta & Netta Skog rennosti kultaisella sohvalla

Tietoa tapahtumasta

Liput 39,90 €, Show & Dinner -liput 84,90 €

Aikataulu:
Ovet avoinna klo 17 alkaen
Ruokailu klo 17.30-19
Showtime klo 19

Marraskuu tarjoilee maagisia ja musiikillisia tunnelmia kutkuttavan jännityksen ja taianomaisen huumorin ystäville. Suomen ainoa kansainvälisesti palkittu mentalisti Pete Poskiparta ja maailmankuulussa Cirque du Soleil -sirkukses­sakin esiintynyt digiharmonikkataiteilija Netta Skog tuovat Halloweenin taian Tuulensuun Palatsiin.

Kaksikon upouusi show lupaa katsojille jännitystä ja huumoria sopivassa suhteessa. Taiteilijat esiintyvät show’n aikana yhdessä sekä soolonumeroissa. Kauhun lisäksi esityksessä on mukana aimo annos Pete Poskiparran signaturekomiikkaa ja Netta Skogin yhden naisen orkesterin ainutlaatuisia soundeja. Lavalla kuullaan ikimuistoisia säveliä kaikille tutuista kauhu- ja jännityselokuvista.

Esityksen kesto n. 2 tuntia, sisältäen väliajan.
Esitys on K-18.

Tapahtumamuutokset mahdollisia.

Huomioithan, että peruslippujen myynti verkossa päättyy esityspäivänä kello 14. Lipun saa ostettua ovelta, jos esityksestä löytyy tilaa.

Show & Dinner -lippujen myynti päättyy 3 päivää ennen esitystä.

Tutustu kiertueeseen tarkemmin: magicalhalloween.fi

Tuotanto Tampere Live

Yhteinen mentalismilla ja musiikilla leikittelevä show on ollut minulla ja Netalla suunnitelmissa jo kymmenisen vuotta – ja nyt sitä sitten mennään! Huomasimme Maagikot-kiertueella, että yhteistyömme toimii todella saumattomasti. Lisäksi meillä molemmilla on kiinnostus kauhuelokuvien tarjoamiin visuaalisiin ja musiikillisiin mahdollisuuksiin.

Pete Poskiparta

Show & Dinner -menu

Alkuruoka

Kuohkeaa maa-artisokkakeittoa L, G
Täyteläisen kermainen keitto tarjoillaan yrttiöljyn, juureslastujen ja uunirapean juurileivän kera

Pääruoka

KALA
Palatsin lohta
L, G
Paahdettua kotimaista kirjolohta, kermaista hummerikastiketta, perunagratiinia ja satokauden kasviksia

TAI

LIHA
Palatsin brisket
L,G
Häränrintaa, uuniterttutomaatteja, valkosipulipyreetä, perunagratiinia ja mustaherukkakastiketta

TAI

KASVIS
Palatsin Vuohenjuustoa
L, G
Paistettua vuohenjuustoa, kurpitsaa, miniluumutomaatteja, kesäkurpitsaa, sitruunahernepyreetä, paahdettuja sokeriherneitä, piparjuuriporkkanoita, chimichurri-kastiketta ja vegaanista tsatsikia sekä tuoretta maissileipää

Jälkiruoka

Palatsin appelsiininen suklaakakku ja lehtikultaa L, G
Palatsilla loihdittua suussa sulavaa tummaa suklaakakkua, raikasta vaniljamoussea, appelsiiniä sekä sesongin marjoja ja marenkia

Vegaaninen menu

Menu on kokonaisuudessaan laktoositon, pähkinätön ja vegaaninen sekä keiton leivän vaihtaessa myös gluteeniton.

Kuohkeaa maa-artisokkakeittoa
Täyteläisen kuohkea keitto tarjoillaan yrttiöljyn, juureslastujen sekä uunirapean juurileivän kanssa

Palatsin tofua ja kevätkauden kasviksia
Kotimaista tofua, paahdettua kurpitsaa, miniluumutomaatteja, kesäkurpitsaa ja sitruunahernepyreetä, paahdettuja sokeriherneitä, piparjuuriporkkanaa, chimichurri -kastiketta, ja vegaanista tsatsikia sekä tuoretta maissileipää

Appelsiini-suklaakakkua
Täyteläisen suklainen ja kookoksinen raakakakku tarjoillaan sesongin mukaisilla marjoilla, kandeeratulla appelsiinillä ja vegaanisella vaniljamoussella

Show & Dinner -lippujen myynti päättyy 3 päivää ennen esitystä. Pyydämme ilmoittamaan erikoisruokavaliot sekä juomien ennakkotilaukset suoraan ravintolaan: ravintola@tuulensuunpalatsi.fi

Pääsen luomaan Peten uskomattomien mielenkääntötemppujen taustalle täysin uudenlaisen äänimaiseman. Harmonikkaahan on kutsuttu aikojen saatossa pirun keuhkoiksi, joten mikä olisikaan parempi soitin Halloween-esitykseen. Odotan kiertuetta Peten kanssa innolla. Vaikka ollaankin kierretty Suomea paljon yhdessä, jutut takahuoneessa sen kun paranevat.

Netta Skog

Pete Poskiparta

Pete Poskiparta on Suomen tunnetuimpia ammattimentalisteja. Pitkän uransa aikana hän on hämmästyttänyt suomalaista ja kansainvälistä yleisöä niin lukuisissa live-esityksissä kuin televisio- ja radio-ohjelmissa.

Poskiparta on kansainvälisen mentalismin arvostetuimman Dunninger Memorial Award 2019 -palkinnon voittaja, Vuoden taikuri 2014 sekä Suomen yrittäjien valitsema Vuoden yksinyrittäjä 2021.

Esityksissään Poskiparta luo taidokkaasti illuusion mahdottomasta ja onnistuu sekä naurattamaan että ällistyttämään yleisöään illasta toiseen.

Netta Skog

Digiharmonikkataiteilija Netta Skog on yhden naisen orkesteri – ja todistetusti – maailman paras sellainen. Monien muiden palkintojensa lisäksi Suomen harmonikkaliitto on valinnut hänet vuoden Harmonikkataiteilijaksi keväällä 2024 ja hän voitti digiharmonikan maailmanmestaruuden Coupe Mondiale -kilpailussa vuonna 2015.

”Netta Skog on ennakkoluulottomasti ottanut haltuun digiharmonikan ja vienyt harmonikan sellaisille areenoille, joissa sitä ei ole perinteisesti nähty.” – Suomen Harmonikkaliitto.

Hän on kiertänyt maailmaa hevibändien matkassa 16-vuotiaasta lähtien sekä vieraillut isojen bändien, kuten Nightwishin, Children of Bodomin, Mokoman ja Turmion kätilöiden keikoilla. Skogin The Greatest Movies of All Time -esitykset vuosina 2018–2019 olivat menestys. Keväällä 2022 Skog sai kutsun esiintyä maailmankuulun Cirque du Soleil -sirkusryhmän uudessa Fuzion-esityksessä Saudi-Arabiassa.

Skog pystyy loihtimaan digiharmonikastaan sellaiset soundit, ettet silmäsi sulkiessasi usko mikä soitin on todella kyseessä.

Keikalla, Tampere-talo

Varaa liput ryhmällesi

(väh. 10 hlöä)
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
tai puh. 03 243 4501 (ma–pe klo 10–16)

Tuulensuun Palatsin ravintola

Hyvä tietää Tuulensuun Palatsin tapahtumista

Tuulensuun Palatsin tapahtumat järjestetään Tampereella Tuulensuun talossa, osoitteessa Hämeenkatu 30.

Tapahtumapaikassa maksuvälineenä käy vain kortilla maksaminen.

Tapahtumissa on käytössä numeroimattomat paikat sekä yhteispöydät, joihin sijoitetaan vähintään kaksi pienempää seuruetta. Henkilökunta ohjaa asiakkaat sisälle saliin.

Samassa tilauksessa ostetut paikat sijoitetaan samaan pöytään, isot seurueet lähekkäin. Emme pysty lupaamaan yhteistä pöytää/paikkoja lähekkäin, jos liput on ostettu eri tilauksissa.

Tuulensuun Palatsin ravintola palvelee asiakkaita paikan päällä myös juomatarpeet huomioiden. Kysy lisää valikoimasta henkilökunnalta.

Peruslippujen myynti verkossa päättyy esityspäivänä kello 14. Lipun saa ostettua ovelta, jos esityksestä löytyy tilaa.

Show & Dinner -pakettien ennakkomyynti päättyy 3vrk ennen esityspäivää, jonka jälkeen tilaukset suoraan ravintolasta: ravintola@tuulensuunpalatsi.fi

Pyydämme ilmoittamaan juomien ennakkotilaukset sekä erikoisruokavaliot suoraan ravintolaan: ravintola@tuulensuunpalatsi.fi

TULEVIA TAPAHTUMIA

Neljä sirkustaiteilijaa esiintymässä omissa kuvissaan.
/
  • Tuulensuun Palatsi
  • Show
  • Sirkus

Lumous -sirkusvarieté 2024

Uudessa Lumous-sirkusvarieté -esityksessä nähdään nuorallatanssia, pari- ja notkeusakrobatiaa, taikuutta sekä cyr-renkaalla taiteilua.