Hyppää sisältöön

Meidän lapset -näyttely

Meidän lapset -taideprojekti tuottaa tositarinoita kiusaamisen jättämistä jäljistä.

Aika 23.08.2024 00.00 - 03.09.2024 18.00

TilaTampere-talo, Talvipuutarha

Meidän lapset -näyttelyn mainoskuva

Tietoa tapahtumasta

Kutsuvierasavajaiset 23.8.

Näyttely avoinna 24.8.-3.9. Tampere-talon aukioloaikoina.

Vapaa pääsy.

Meidän lapset -taideprojektin tavoitteena on turvata jokaisen lapsen ja nuoren turvallinen kasvuympäristö. Projekti antaa äänen heille, jotka ovat kokeneet kiusaamista. Sen tarkoitus on lisätä tietoisuutta aiheesta ja kasvattaa lasten ja nuorten empatiakykyä, kun he näkevät, mitä kiusaaminen aiheuttaa. Hiljaisuuden aika on ohi – nyt tarvitaan tekoja.

Meidän lapset -taideprojekti tuottaa tositarinoita kiusaamisen jättämistä jäljistä. Jokaisen projektissa mukana olevan ihmisen kertomuksesta taiteilija Minna Pietarinen maalaa ja kirjoittaa runoja, ja nämä tarinat julkaistaan osana kokonaisuutta. Näistä syntyy vertaistuellinen näyttely, jonka kutsuvierasavajaisia vietetään 23.8.2024 Tampere-talossa. Tämän jälkeen näyttely on kaikille avoin ja ilmainen Tampere-talon aukioloaikojen puitteissa 3.9.2024 asti.

Näyttely tekee kiusaamista näkyväksi, hiljaisuuden aika on ohi. On tärkeää tuottaa tietoa siitä, miten kiusaaminen vaikuttaa ihmisiin ja kuinka he kantavat haavoja mukanaan läpi elämän. On tekojen aika. On vain Meidän lapset, joista on huolehdittava nyt! #olenpuolellasi

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Meidän lapset -projekti yhteistyössä Tampere-talo-konsernin kanssa

Vastuullinen Tampere-talo

Tampere-talo kesällä, kuva: Laura Vanzo

Tapahtumayhtiömme liiketoiminta perustuu tapahtumiin ja kohtaamisiin – hetkiin, jotka tuottavat ja lisäävät ihmisten ja ympäristön hyvinvointia yhteiskunnassamme.

Olemme sitoutuneet YK:n kestävän kehityksen tavoiteohjelma Agenda 2030:een, ja työskentelemme joka päivä ympäristön, ihmiset ja talouden tasavertaisesti huomioiden ja kestävää kehitystä tavoitellen.

tulevia tapahtumia