Hyppää sisältöön

Merry, Merry Christmas!

Espoo Big Band esiintyy Merry, Merry Christmas -kiertueella solisteinaan Marika Tuhkala ja Sami Pitkämö. Kapellimestarina Marzi Nyman.

Aika 15.11.2023 19.00

TilaTampere-talo, Iso sali

Tuulensuun palatsi, tapahtumat, Espoo Big Band

Tietoa tapahtumasta

Liput 46 €, opiskelijat 23 €

MERRY, MERRY CHRISTMAS:
ESPOO BIG BAND SOLISTEINAAN SAMI PITKÄMÖ JA MARIKA TUHKALA SVENGAAVISSA JOULUTUNNELMISSA

Maan parhaista ja kysytyimmistä muusikoista koostuva Espoo Big Band esiintyy Merry, Merry Christmas -kiertueella solisteinaan yleisön rakastamat laulajat Marika Tuhkala ja Sami Pitkämö. Kapellimestarina toimii Marzi Nyman, joka on sovittanut illan aikana kuultavat kappaleet Espoo Big Bandille ja solisteille sopivaan svengaavaan muotoon.

Osa konsertin kappaleista löytyy EBB:n vuonna 2021 julkaisemalta joululevyltä, jossa yhtyeen solisteina esiintyivät Aili Ikonen, Sami Pitkämö, Maria Ylipää sekä Maarit Hurmerinta. Lisäksi levyllä vierailivat yhdysvaltalaiset laulajat Kurt Elling, Ruthie Foster sekä saksofonisti Lenny Pickett.

Sami Pitkämö
Sami Pitkämö on tullut suomalaisille tutuksi laulajana, muusikkona ja orkesterinjohtajana keikkojen lisäksi monista tv:n viihdeohjelmista kuten Tanssii Tähtien Kanssa. Hän on esiintynyt ja levyttänyt useiden eri artistien kanssa, kuten Hemma Beast, Jean S., Sami Saari ja Boston Promenade. Vuonna 2008 julkaistu ensimmäinen soololevy ”Lauluja Rakkaudesta Ja Vähän Muustakin” ansaitsi Emma -ehdokkuuden ja samana vuonna Pitkämö sai Pori Jazzin Vuoden taiteilija -tunnustuksen. Jazzrytmit –lehden kriitikot ovat valinneet Samin vuoden mieslaulajaksi kolme kertaa.

Marika Tuhkala
Monipuolinen freelancemuusikko on esiintynyt lukuisten kotimaan eturivin artistien taustalaulajana sekä televisioproduktioissa kuten The Voice of Finland ja Eurovision -laulukilpailut. Vuonna 2013 hänet nähtiin Linnan juhlien solistina. Tuhkala on tuttu myös musiikkiteatterilavoilta muun muassa Komediateatteri Areenasta, UIT:sta sekä Helsingin ja Turun kaupunginteattereista.

Espoo Big Band
Espoo Big Band (EBB) on yksi Suomen suurten jazzorkestereiden valioista. EBB on tehnyt kunnianhimoista ja pitkäjänteistä työtä suomalaisen jazzmusiikin hyväksi jo yli 40 vuoden ajan. EBB tunnetaankin erityisesti uuden kotimaisen musiikin tuotannoistaan. Orkesterin riveissä on kasvanut lukuisia kotimaisia huippumuusikoita kuten Iiro Rantala, Lenni-Kalle Taipale, Jukka Eskola, Jarmo Saari sekä nykyisin orkesteria johtava Marzi Nyman.

Konsertin kesto n. 2 tuntia, sisältäen väliajan.

Kokoonpano:
Sami Pitkämö, Laulu
Marika Tuhkala, laulu
Marzi Nyman, kapellimestari
Espoo Big Band

Tuotanto Piikkikasvi Agency Oy

TULEVIA TAPAHTUMIA

Artisti harmaata taustaa vasten istuu nojaten kyynerpäähän. Taustalla lukee Badding konserttisalikiertua.
/
  • Tampere-talo
  • Iskelmä
  • Orkesterimusiikki
  • Viihdekonsertti

BADDING

Baddingin suosituimpia lauluja Marko Haaviston, Suvi Karjulan ja huippumuusikoista koostuvan yhtyeen esittäminä.

Diandra punaista taustaa vasten ja teksti music of divas Dianra.
/
  • Tampere-talo
  • Iskelmä
  • Maailmanmusiikki
  • Orkesterimusiikki
  • Viihdekonsertti

Diandra – Music of Divas

Suomen valovoimaisimman naisartistin Diandran ja kapellimestari Antti Rissasen, todellisen voimakaksikon huipputuote Music of Divas koostuu maailman tunnetuimpien artistien isoista hiteistä.