Hyppää sisältöön

Murhamysteeri: Takauma – Murhatut muistot (K16)

Kolmen ruokalajin illallinen yhdistettynä Tuoni Studioiden kutkuttavaan murhamysteeriin.

Aika 07.12.2023 19.00

TilaTuulensuun Palatsi, Tuulensuun Palatsi

Tuoni Studioiden murhamysteeri.

Tietoa tapahtumasta

Show & Dinner -liput 59 € (sis. vaatesäilytyksen, ruokailun ja esityksen) 

HUOM! Show & Dinner -lippujen myynti päättyy 3 päivää ennen esitystä. 

Esitystä suositellaan yli 16-vuotiaille. Saavuthan paikalle hyvissä ajoin, jotta henkilökuntamme ehtii ohjata kaikki vieraat pöytiin ja ohjelma pääsee alkamaan ajallaan.

Aikataulu: 
Ovet avataan klo 18
Ruokailu esityksen lomassa klo 19–21.30 

Kolmen ruokalajin illallinen yhdistettynä kutkuttavaan murhamysteeriin! 

Hämärtyneet muistikuvat. Tuska. Menneisyyden synnit. Mies herää sairaalassa kymmenen vuotta kestäneestä koomastaan muistaen ainoastaan jonkun ampuneen häntä ja vaimoaan. Kuka halusi avioparin hengiltä ja miksi? Mikä on miehen koko tarina? Minkä vuoksi vain hän selvisi? Taistelu murtunutta mieltä ja muistia vastaan voi alkaa. 

Tuoni Studiot on Tampereella vuonna 2008 perustettu elämystoimisto, joka on vuosien aikana kasvanut Suomen suosituimmaksi Murhamysteereiden luojaksi ja toteuttajaksi. Yli 3 000 vedetyn tilaisuuden kokemus takaa unohtumattoman elämyksen joko jännittävyyden tai vähintään omintakeisen ja synkänpuoleisen huumorin kautta. Tänä päivänä murha-asioissa kaikki tiet vievät Tuonelaan. 

Tapahtuman kesto n. 2 h 30 min. 

Muutokset mahdollisia. 

Tuotanto Tampere-talo 

Show & Dinner -menu 

Mysteerinen Shrimp-cocktail (L, G) 

Marinoituja jättiravun pyrstöjä, pico de galloa 
Paahdettua myskikurpitsaa, caesar-majoneesia  
Marinoituja perunagnoccheja sekä parmesaanikeksi 

Pippuripihvi (L, G) 

Härän ulkofilepihvi (150 g), peruna-palsternakkapaistosta, kermaista pippurikastiketta sekä pekoniin käärittyjä neulapapuja ja uunitomaattia 

TAI 

Tournedos kesäkurpitsasta ja tofusta (vegaani, G) 

Marinoitua kotimaista tofua ja inkiväärillä maustettua kesäkurpitsaa, paahdettuja kasviksia sekä kurpitsansiemeniä ja vadelmaa 

Pinacola Crème brûlée (vegaani, G) 

Ajaton klassikko jälkiruoka on tehty rommilla maustetusta kookoskermasta. Tämä herkku tarjoillaan paahdettujen kookoslastujen ja tuoreen ananaksen kanssa.  

Show & Dinner -lippujen myynti päättyy 3 päivää ennen esitystä. Pyydämme ilmoittamaan erikoisruokavaliot sekä juomien ennakkotilaukset suoraan ravintolaan: ravintola@tuulensuunpalatsi.fi  

Varaa liput ryhmällesi! (väh. 10 hlöä) 
ryhmamyynti@tampere-talo.fi, puh. 03 243 4501 (ma–pe 10–16) 
Lisätiedot, erityistoiveet ja juomatilaukset: ravintola@tuulensuunpalatsi.fi 

Tuulensuun Palatsin ravintola

Hyvä tietää Tuulensuun Palatsin tapahtumista

Tuulensuun Palatsin tapahtumat järjestetään Tampereella Tuulensuun talossa, osoitteessa Hämeenkatu 30.

Tapahtumapaikassa maksuvälineenä käy vain kortilla maksaminen.

Tapahtumissa on käytössä numeroimattomat paikat sekä yhteispöydät, joihin sijoitetaan vähintään kaksi pienempää seuruetta. Henkilökunta ohjaa asiakkaat sisälle saliin.

Samassa tilauksessa ostetut paikat sijoitetaan samaan pöytään, isot seurueet lähekkäin. Emme pysty lupaamaan yhteistä pöytää/paikkoja lähekkäin, jos liput on ostettu eri tilauksissa.

Tuulensuun Palatsin ravintola palvelee asiakkaita paikan päällä myös juomatarpeet huomioiden. Kysy lisää valikoimasta henkilökunnalta.

Peruslippujen myynti verkossa päättyy esityspäivänä kello 14. Lipun saa ostettua ovelta, jos esityksestä löytyy tilaa.

Show & Dinner -pakettien ennakkomyynti päättyy 3vrk ennen esityspäivää, jonka jälkeen tilaukset suoraan ravintolasta: ravintola@tuulensuunpalatsi.fi

Pyydämme ilmoittamaan juomien ennakkotilaukset sekä erikoisruokavaliot suoraan ravintolaan: ravintola@tuulensuunpalatsi.fi

Pienessä puuntaimessa on metsän alku

Jokaista Tuulensuun Palatsissa järjestettyä tilaisuutta kohden istutamme kaksi puuntainta Tampere-talon hiilinieluun Lempäälässä. Luonnostaan huonosti metsittyvälle joutomaalle tullaan istuttamaan kaikkiaan 3670 puuntainta: tervaleppää, mäntyä ja rauduskoivua. Sopimus metsäalueen säilymisestä on tehty sadaksi vuodeksi, minä aikana alue tulee sitomaan 1000 tonnia hiilidioksidia. Tämä vastaa käytännössä yli viiden miljoonan kilometrin ajoa autolla.

Kumppaninamme hiilinielun istutuksessa toimii Puuni Oy.

Pieni puuntaimi Tampere-talon hiilinielussa Lempäälässä

TULEVIA TAPAHTUMIA