Hyppää sisältöön

Olavi Uusivirta: 40lavi-juhlakonsertti

Festarilavojen suursuosikki järjestää ainutlaatuisen ikärajattoman juhlakeikan, joka on täynnä yllätyksiä, ilman festarislottien aikataulurajoituksia.

Aika 30.09.2023 19.00

TilaTampere-talo, Iso sali

Mieshahmo kietoutuneena pakkopaitaan.

Tietoa tapahtumasta

Tapahtuma on loppuunvarattu.

Liput 45/35 €, opiskelijat 40/30 €

Olavi Uusivirran juhlavuosi kulminoituu 40lavi-nimisiin juhlakonsertteihin, joista ensimmäinen ja ainoa ikärajaton konsertti nähdään Tampere-talon Isossa salissa lauantaina 30.9.2023! Palkittu laulaja-lauluntekijä täyttää itse neljäkymmentä vuotta, minkä lisäksi Nuoruustango-esikoislevyn julkaisusta on kulunut kaksikymmentä vuotta.

Maamme rakastetuimpiin live-esiintyjiin lukeutuva Olavi Uusivirta on julkaissut uransa aikana yhdeksän studioalbumia, joista viimeisimpänä ”Pieni kuolema” -levy viime syksynä. Suomen suurimpia klubeja jokaisella kiertueellaan täyttävä festarilavojen suursuosikki tunnetaan luovista tempauksistaan, mutta varsinaisia juhlakonsertteja häneltä on nähty harvoin. Syksyllä siihen tarjoutuu luonteva tilaisuus.

Olen ollut tasan puolet elämästäni levyttävä artisti ja lauluntekijä. Se tuntuu hullulta – enkö vasta hetki sitten lähetellyt ensimmäistä kahden biisin demoani levy-yhtiöille siinä toivossa, että se ihmeen kaupalla löydettäisiin valtavan levylaarin pohjalta? Tänä vuonna on syytä juhlia ankarasti,

Uusivirta pohjustaa.

Vain Tampere-talossa ja Helsingin Kulttuuritalolla järjestettävät 40lavi-erikoiskeikat tulevat olemaan täyspitkiä bändivetoja täynnä yllätyksiä, ilman festarislottien aikataulurajoituksia. Tampere-talon juhlakeikka on ikärajaton. Uusivirta esiintyy tuttuun tyyliin timanttiseksi hioutuneella kokoonpanolla yhdessä Timo Kämäräisen, Olli Krogeruksen sekä Jaakko Kämäräisen kanssa. Esiintymislavojen lisäksi kameleonttimainen moniosaaja tunnetaan teatterien näyttämöiltä, valkokankaalta ja TV-sarjojen roolituksista.

Konsertin kesto on n. 2 tuntia 45 minuuttia, sisältäen väliajan.

Tuotanto Tampere-talo ja Live Nation

Anniskelu, Tampere-talon ravintola
Kuva: Riikka Vaahtera

Tiesitkö, että tässä esityksessä voit nauttia virvokkeita katsomossa!

Esityksessä on K-18-alue Ison salin aitioissa A ja B. Aitioihin lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon ostamansa juoman joko ennen esitystä tai väliajalla.

Keikalla, Tampere-talo

Varaa liput ryhmällesi

(väh. 10 hlöä)
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
tai puh. 03 243 4501 (ma–pe klo 10–16)

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittu­malla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

TULEVIA TAPAHTUMIA