Hyppää sisältöön

ONEVIOLIN

Suomalainen viulisti ylittää eri musiikkityylien rajoja maailmanlaajuisesti uniikilla konseptilla.

Aika 27.04.2024 19.00

TilaTampere-talo, Iso sali

Mies taaksepäin vahvasti nojaten soittaa viulua kuvan oikeassa laidassa.

Tietoa tapahtumasta

Liput 37,90/34,90/29,90 €
Opiskelijat 31,90/29,90/24,90 €

Syksyllä 2023 kaksi loppuunmyytyä Pienen salin konserttia ja joulukonsertti Tuulensuun Palatsissa keräsivät suurta kiitosta, joten ONEVIOLIN esiintyy Tampere-talon Isossa salissa keväällä 2024 isompana kuin aiemmin!

ONEVIOLIN (Pekka Niemi) on suomalainen viulisti, joka ylittää eri musiikkityylien rajoja maailmanlaajuisesti uniikilla konseptilla. ONEVIOLIN tekee cover-versioita tunnetuista hiteistä käyttäen vain yhdellä viululla tuotettuja ääniä. Näin ollen kaikki rummuista melodiaan on tehty vain ja ainoastaan artistin viululla. Hänen julkaisemat videot ovat nousseet sosiaalisessa mediassa valtavaan suosioon ja ovat keränneet kymmeniä miljoonia katselukertoja. Kevään kiertueella kuullaan riemukkaita versioita myös joistain kappaleista, joita ei ole vielä ONEVIOLINin esittämänä aiemmin kuultu.

Hänen debyyttialbuminsa ”ONE” ilmestyi loppuvuodesta 2022. Tuplalevyllä kuullaan kymmenen suomalaista ja kymmenen kansainvälistä kappaletta, joissa matkataan aina kylmiä väreitä herättävästä Finlandiasta viime vuosien isoimpiin radio- ja striimi-hitteihin. Kuten ONEVIOLINin keikoilla, myös levyllä kaikki äänet on ammennettu vain yhdestä viulusta syntyvillä äänillä. Yksittäisellä kappaleella voikin soida samanaikaisesti jopa satoja eri viuluraitoja.

ONEVIOLIN on viime vuosien aikana ihastuttanut yleisöä myös Talent Suomi -ohjelmassa, jossa hän ylsi finaalin kärkinelikkoon keväällä 2020. JVG:n kanssa hänet on nähty esiintymässä mm. loppuunmyytyjen Ruisrockin ja Blockfestin lavoilla sen jälkeen, kun hänen versionsa duon Frisbee-hitistä paisui viraaliksi. Vaasalaislähtöinen ONEVIOLIN, oikealta nimeltään Pekka Niemi, on hankkinut kannuksensa opiskelemalla viulunsoittoa yhdessä maailman arvostetuimmista yliopistoista (Lontoon Royal College of Music).

Konsertin kesto n. 1,5 tuntia, sisältäen väliajan.

Tapahtumamuutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo ja Live Nation

Anniskelu, Tampere-talon ravintola
Kuva: Riikka Vaahtera

Tiesitkö, että tässä esityksessä voit nauttia virvokkeita katsomossa!

Esityksessä on K18-alueena Ison salin aitiot A ja B. Aitioihin lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman. Huomioithan, että anniskelukatsomon 18 vuoden ikäraja on ehdoton, joten alaikäiset eivät pääse katsomoon.

Keikalla, Tampere-talo

Varaa liput ryhmällesi

(väh. 10 hlöä)
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
tai puh. 03 243 4501 (ma–pe klo 10–16)

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittu­malla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

TULEVIA TAPAHTUMIA

/
  • Tampere-talo
  • Orkesterimusiikki
  • Sirkus
  • Teatteri

Taru Sormusten herrasta

Tervetuloa elämäsi seikkailuun, kun J. R. R. Tolkienin rakastettu klassikko muuntuu näyttämölle täysin ennennäkemättömällä tavalla.