Hyppää sisältöön

Tampereen Musiikkiluokat 50 v. juhlakonsertti

Juhlakonsertissa esiintyvät kaikki Tampereen musiikkiluokkien oppilaat – yhteensä lähes 700 lasta ja nuorta!

Aika 28.10.2024 18.00

TilaTampere-talo, Iso sali

Tietoa tapahtumasta

Perusliput 23 €
Lapset ja nuoret (16-v. asti) ja opiskelijat 10 €
Perhelippu 4 hengelle (2 lasta ja enintään 2 aikuista) 55 €

Tampereen musiikkiluokat juhlistavat 50-vuotista taivaltaan

Tampereen musiikkiluokat täyttävät tänä vuonna upeat 50 vuotta. Tätä musiikintäyteistä taivalta juhlistetaan yhdessä Tampere-talon Isossa salissa, jossa esiintyvät kaikki Tampereen musiikkiluokkien oppilaat – yhteensä lähes 700 lasta ja nuorta!

Konsertissa nähdään ja kuullaan katsaus musiikkiluokkien historiaan kuluneilta vuosikymmeniltä 1970-luvulta 2020-luvulle asti musiikkiesitysten ja videoiden siivittämänä. Lavalle nousevat vuorollaan kaikki nykyiset musiikkiluokkalaiset ja myös nykyisiä sekä vanhempia opettajia.

Jokainen koulu on saanut esiteltäväkseen yhden vuosikymmenen, jonka tunnettuja kappaleita oppilaat esittävät. Lisäksi nähdään oppilaiden tekemiä videoita, joissa esitellään vuosikymmenelle tyypillisiä ilmiöitä ja musiikkiluokkaperinteitä vuosien varrelta.

Luvassa on takuulla ikimuistoinen ja tunteikas ilta, kun pääsemme yhdessä muistelemaan musiikkiluokkien vaiherikasta taivalta. Samalla juhlistamme nykyisiä taitavia ja valovoimaisia musiikkiluokkalaisiamme.

Jokainen musiikkiluokan käynyt tietää, että musiikkiluokkalaisuus on jättänyt pysyvän jäljen, ja musiikki ja sen tuoma ilo kulkee mukana aina!

Konsertti kestää n. 2 h 15 min sisältäen yhden väliajan.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo ja Tampereen Musiikkiluokkien Tuki ry

TULEVIA TAPAHTUMIA

/
  • Tampere-talo
  • Orkesterimusiikki
  • Sirkus
  • Teatteri

Taru Sormusten herrasta

Tervetuloa elämäsi seikkailuun, kun J. R. R. Tolkienin rakastettu klassikko muuntuu näyttämölle täysin ennennäkemättömällä tavalla.

/
  • Tampere-talo
  • Klassinen musiikki
  • Ooppera, operetti

Kokkonen: Viimeiset kiusaukset

Joonas Kokkosen suuren suomalaisen oopperan pääosan laulaa Mika Kares. Ohjauksesta vastaa Mikko Kouki, ja Tampere Filharmoniaa johtaa Ville Matjeveff.