Hyppää sisältöön

Tommy Emmanuel, CGP (AU)

Australialainen virtuoosimainen akustisen kitaran mestari on hurmannut konserttisaleja eri puolilla maailmaa jo vuosikymmenten ajan. Konsertin lämmittelijänä kuullaan Mike Dawes (UK).

Aika 12.11.2024 19.00

TilaTampere-talo, Iso sali

Tietoa tapahtumasta

Liput 69,90/59,90/49,90 €

Aikataulu:

Klo 18.30 Ovet avoinna Isoon saliin
Klo 19 Mike Dawes (UK)
Klo 19.40 Tauko
Klo 20 Tommy Emmanuel, CPG (AU)

Täysille saleille Suomessa useita kertoja esiintynyt kitaristilegenda Tommy Emmanuel saapuu syksyn 2024 kiertueellaan Tampereelle ja Helsinkiin. Uniikista näppäilytekniikastaan tunnettu kitaristi esiintyy Tampere-talossa sekä Helsingin Kulttuuritalossa peräkkäisinä päivinä marraskuussa 2024.

Australialainen Tommy Emmanuel tunnetaan virtuoosimaisena akustisen kitaran mestarina, joka on hurmannut konserttisaleja eri puolilla maailmaa jo vuosikymmenten ajan. Uransa hän aloitti jo kuusivuotiaana kiertäessään Australiaa perheensä yhtyeessä. Kolmekymppisenä Emmanuel kolusi Euroopan stadioneita rock-kitaristina, ja 44-vuotiaana hänestä tuli yksi viidestä ihmisestä, jotka ovat saaneet musiikki-ikoni Chet Atkinsin myöntämän Certficied Guitar Player -arvonimen. Lukuisia arvostettuja palkintoja kerännyt Tommy Emmanuel soittaa vuosittain satoja loppuunmyytyjä keikkoja aina Sydneystä Nashvilleen ja Lontooseen.  

Tommy Emmanuel tunnetaan omaperäisestä, teknisesti mestarillisesta soittotyylistään, jossa yhdistyvät sekä rummut, basso, rytmi- ja soolokitarat että laulumelodiat. Hän ei kuitenkaan käytä loop-pedaaleja tai taustanauhoja, vaan musiikin luomiseen tarvitaan vain Tommy Emmanuel ja kymmenen sormea. 

Tommy Emmanuel on kerännyt valtavan ja uskollisen fanikunnan ympäri maailmaa. Teknisen virtuositeetin osalla muusiikko tunnetaan syvästä tunteellisuudesta, jonka voi aistia hänen soitostaan palavana intohimona jokaista sointua kohtaan. Konserteissa Emmanuelin vuorovaikutus yleisönsä kanssa on lämminhenkistä ja sen oloista kuin musiikkilegenda olisi jammailemassa ystävien kesken. 

Suomen-konsertit avaa kitaristi ja lauluntekijä Mike Dawes, joka tunnetaan eri tyylilajien yhdistelijänä ja akustisen kitaran taiturina. 

Tommy Emmannuelsin konsertin kesto on n. 1,5 tuntia, ei väliaikaa.

Everybody wants to play with Tommy Emmanuel. At least the ones that can keep up with him. Nothing less than a phenomenon, the Australian acoustic fingerstyle guitarist communicates every note and complex pattern as if they are alive.”  
Tom Clarke, MAKING A SCENE MAGAZINE 

There’s the top guitarists in the world, and then there’s Tommy!”  
Barry Gibb (Bee Gees) 

Tommy is my favorite acoustic guitarist in the world.”  
Phil Collen (Def Leppard)” 

Tapahtumamuutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo ja Live Nation

Tutustu artistiin: https://tommyemmanuel.com/

Anniskelu, Tampere-talon ravintola
Kuva: Riikka Vaahtera

Tiesitkö, että tässä esityksessä voit nauttia virvokkeita katsomossa!

Esityksessä on K18-alueena Ison salin aitiot A ja B. Aitioihin lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman. Huomioithan, että anniskelukatsomon 18 vuoden ikäraja on ehdoton, joten alaikäiset eivät pääse katsomoon.

Keikalla, Tampere-talo

Varaa liput ryhmällesi

(väh. 10 hlöä)
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
tai puh. 03 243 4501 (ma–pe klo 10–16)

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittu­malla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

TULEVIA TAPAHTUMIA

Naishahmo istuu ikkunan vieressä kukka kädessään.
/
  • Tuulensuun Palatsi
  • Rock & Pop

Laura Moisio

Suosittu lauluntekijä juhlii 10-vuotista levytysuraansa juhlakiertueen merkeissä. Keikalla kuullaan läpileikkaus koko tuotannosta sekä muutamia harvemmin keikoilla soitettuja biisejä.