Hyppää sisältöön

TUBECON GAMES

Hauskaa yhdessäoloa koko perheelle! Tapahtuma-alueelta löydät mm. pelikonsolipelejä, tietokonepelejä sekä Suomen cooleimman Arcade-peliluolan! Pelaamaan saapuu iso joukko Suomen suosituimpia vaikuttajia.

Aika 06.01.2023 14.00 - 07.01.2023 12.00

TilaTampere-talo, Tampere-talo

Liput

Liput

1 päivän (pe tai la) lippu 39 €
2 päivän (pe–la) lippu 63 €

Avoinna

Pe 6.1.2023 klo 14–22
La 7.1.2023 klo 12–22

Tapahtuman päiväkohtainen aikataulu ja ohjelma on julkaistu täällä.

Tubecon Games on ikärajaton pelitapahtuma, jonne kaikki ovat tervetulleita. Alle 3-vuotiaat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi.

Liput ovat myynnissä Tampere-talon lipunmyynnissä, Lippu.fissä ja Tiketissä!

Vuosien 2021 ja 2022 tapahtumaan ostetut liput käyvät vuoden 2023 tapahtumaan sellaisenaan.

Tietoa tapahtumasta

Tapahtuma tarjoaa koko perheelle rentoa ja hauskaa yhdessäoloa viihteellisen pelaamisen muodossa. Tampere-talo on rakennettu täyteen erilaisia mielenkiintoisia pelihuoneita sekä ohjelmistoa, johon pääset osallistumaan mukaan!

Ohjelmisto on suunniteltu koko perheelle sopivaksi, ja tapahtuma-alueelta löydät mm. pelikonsolipelejä, tietokonepelejä sekä Suomen cooleimman Arcade-peliluolan!

Pelaamaan saapuu iso joukko Suomen suosituimpia vaikuttajia. Mukana ovat mm. Boheemi, IlariPro, Jaakko Parkkali, Jennysvoices, MikiRotta, Namikolinx, Nedde, Niko ja Santtu, ZoneVD, Tinke ja LAKKO.

Pääset pelaamaan yksin ja yhdessä kavereiden tai perheen kanssa sekä osallistumaan haasteisiin Suomen parhaimpia pelivaikuttajia vastaan!

Osana Tubecon Games -tapahtumaa järjestetään Grand Turismo -pelin SM-finaali, jota pääset seuraamaan sekä itse testaamaan autojen ajamista. Osastolla on mahdollisuus myös päästä haastamaan kansainvälisiä huippuajajia online-pelin välityksellä!

Tapahtuman järjestäjät pidättävät oikeuden muutoksiin.

Tuotanto Tampere-talo ja Tubecon

Ohjelmistossa:

Tutustu ohjelmaan

Tubecon Gamesin ehdottomiin kohokohtiin kuuluu supersuositun Gran Turismon 7 -eSM-finaalit!

Suomen sekä Euroopan parhaat Gran Turismo -simulaattoripelaajat saapuvat Tubecon Gamesiin mittelöimään mestaruudesta. Yleisö pääsee seuraamaan finaaleita todella läheltä ja tämä luo finaaleihin käsinkosketeltavan fiiliksen.

Viikonlopun aikana yleisö pääsee seuraamaan, miten maamme Gran Turismo -huiput valmistautuvat finaaliin kahtena päivänä olevien vapaiden harjoitusten aikana (pe–la). Lauantain aikana kuljettajat ajavat finaalin aika-ajon sekä itse livefinaalin, joten jännitys tulee olemaan käsin kosketeltavissa. Osastolla on myös kävijöille tarkoitetut ajokalustot (Rigit), joilla pääset viikonlopun aikana itsekin kokeilemaan huikeata Gran Turismo 7 -peliä!

Käynti osastolla saattaa aiheuttaa suurta innokkuutta aloittaa simukisaaminen kotona!

OVERWATCH
Yleisö pääsee toden teolla mukaan. Päivän aikana myös 1 vs 1 -pelejä.

FORTNITE
Meno on takuuvarmasti kuumaa. Päivän aikana on lukuisia vaikuttajien 1 vs 1 -vetoja. Liekeissä ovat muun muassa Boheemi, Dokke ja Mikirotta. Yleisö pääsee myös pelaamaan Uiwenuisea vastaan.

AMONG US LIVE
Among Us goes live! Tule Tubecon Games -tapahtumaan viihtymään huippuvaikuttajien tähdittämän ohjelmiston pariin jossa pelataan Among Us -peliä livenä. Ohjelmassa mukana Lakko, Paqpa, Jennysvoices, Namikolinx, Boheemi, Mikirotta. Kommentaattorina ja juontajana on Jaakko Parkkali. Kuka mahtaa olla impostor?

NHL Lounge
NHL Loungen hostina kahden päivän ajan toimii tubettaja ZoneVD eli Joona Leppälä joka on juontanut mm. TubeTour -kiertuetta ja tunnetaan niin ikään jääkiekko-fanina. Joonalla on NHL hallussa niin kuin moni muukin peli ja hän voi luontevasti hostina osallistua niin pelien kommentointiin kuin itse pelaamiseenkin.

FIFA LOUNGE
Pelattaisko Fifaa? Haasta ystäväsi, pelaa yhdessä ja nauti muiden matseista. Isäntänä palloilee Suomen ykköstykki Ilaripro. FIFA-Loungessa pelataan molempina päivinä ja Tubecon Gamesin virallinen mestari vuosimallia 2023 kruunataan lauantaina pelattavassa finaalissa. Perjantain päiväkohtaisessa finaalissa on tarjolla pieni erikoispalkinto.

MINECRAFT
Yleisö pääsee toden teolla mukaan. Päivän aikana myös 1 vs 1 pelejä.

SUOMEN COOLEIN ARCADE-PELILUOLA
Sorsapuistosali täyttyy tapahtuman ajaksi flipper- ja muista arcadepeleistä. Nostalgiatakuu taattu!

MEET & GREET
Jaakko Parkkali juontaa tapahtuman ammattimaisen rautaisella ja iloisella otteella. Tubeconista tutut Meet & Greet fanitapaamiset ovat käynnissä koko päivän. Meet & Greet -aikataulut julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

THE SIMS ULTIMATE BUILD BATTLE (vain lauantain ohjelmistossa)
Sä pääset päättämään mitä Tinke, Paqpa ja Nedde rakentaa. Interaktiivisessa The Sims -haasteessa yleisöllä on mahdollisuus vaikuttaa sääntöihin, joiden mukaan pelaajat loihtivat itse rakennuksensa. Rakennetaanko keltainen väärinpäintalo, talo keskelle uimastadionia vai kenties kokonainen Tampere-talo? Sinä päätät! Kenen rakennuksesta tulee coolein?

LIIAN INTERAKTIIVINEN Q&A (vain lauantain ohjelmistossa)
Onko kysyttävää? Nyt nimittäin pääset kysymään! Tubecon Gamesin huipputyypit Herbalisti, Jennysvoices, Jaakko Parkkali, Namikolinx ja Niko ja Santtu pistävät itsensä likoon teidän vuoksi. Tässä Q&A:ssa saattaa tapahtua mitä vain, johon kaikilla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan.

NIKO ja SANTTU DISCO (vain lauantain ohjelmistossa)
Nikon ja Santun dj-keikka.

Tapahtumassa mukana:

Boheemi

Max Blomfelt eli Boheemi on Mikael Sundbergin ystävä ja haasteista tuttujen videosisältöjen vauhdikas aisapari. Maxin omat kanavat instagramista YouTubeen sisältävät vlogeja Maxin sekä hänen lähipiirin vauhdikkaasta arjesta syvällisempääkin pohdintaa unohtamatta.

Instagram: @maxblomfelt
Youtube: Boheemi

Ilaripro

Jalkapallo on ollut Ilarille elämäntapa jo yli 10 vuoden ajan. Ilaripron suosituilla sporttikanavilla kikkaillaan, hiotaan kuviot huippuunsa ja haastetaan myös tunnettuja futareita. Tämä supliikki herrasmies on tämän hetken suurimpia esikuvia Suomen futaaville nuorille sekä hyvinvoinnin ja liikunnan puolestapuhuja lajista riippumatta!

Instagram: @ilaripro
Youtube: Ilaripro

Jaakko Parkkali

Jaakko Parkkali on somen superstara ja nuorten suosikki. Hänen YouTube-kanavallaan on yli 200 000 tilaajaa ja Instagram-sovelluksessa häntä seuraa reilut 170 000 ihmistä. Hän on myös Suomen kovin host ja kun hän saapuu paikalle, on juhlat aina taatut ja hauskaa riittää! Myöskään juontohommissa kissa ei vie kieltä vaan mikki pysyy tukevasti kädessä ja läppä lentää.

Instagram: @jaakkoparkkali
Youtube: Jaakko Parkkali

Jennysvoices

Jenny on elokuva- ja tv-alan ammattilainen sekä lahjakas ääninäyttelijä. Humorististen videoiden ja dubbaamisen lisäksi Jenny on tunnettu visuaalisesta ja taidolla tuotetusta sisällöstä.

Instagram: @jennysvoices
Youtube: jennysvoices

Mikirotta

Mikael Sundberg, YouTubessa kavereiden kesken Mikirotta on sisältöjen suosittu monitaituri, jolta luonnistuvat perinteisten vlogien lisäksi niin urheilu-, peli- kuin haastevideotkin. Vauhdikasta menoa rikastuttavat usein myös ystävät kuten Max Blomfelt! Mikaelin omia intohimoja ovat muun muassa crossfit sekä ruoanlaitto, jota tämä mies on ehtinyt jo opiskella ihan ammatiksi asti.

Instagram: @sundbergmikael
Youtube: mikirotta

Namikolinx

Namikolinx eli Miranda, on vuonna 1999 syntynyt suomalainen sisällöntuottaja ja sosiaalisen median vaikuttaja. Namikolinx tunnetaan positiivisista ja hauskoista YouTube videoista, joita hän on tehnyt vuodesta 2013 lähtien.

Instagram: @namikolinx
Youtube: Namikolinx

Nedde

Janette Lukkarinen, YouTubesta tunnettu pelitubettaja Nedde. Hänen kanavaltaan löytyy yli 900 peliaiheista videota. Suurimpana suosikkina kanavalla on jo pitkään toiminut The Sims 4 peli, jonka ihmeellisessä maailmassa on paljon hurjia hetkiä ja draamaa. Janeten intohimoihin kuuluu pelailujen lisäksi myös eläimet ja matkustelu.

Instagram: @neddeofficial
Youtube: Nedde

Niko ja Santtu

Tämä huippusuosittu kaksikko pistää tapahtumaan! Nikon ja Santun YouTube-kanavalla keskitytään vlogeihin, prankkeihin ja haasteisiin. Pitkään yhdessä kulkenut kaksikko on tunnettu viihdyttävistä ja hullunkurisista haasteistaan, molemmat ovat esimerkiksi istuneet pahvilaatikossa monta vuorokautta. Leikkisä meno huipentuu parhaimmilleen live-tapahtumissa.

Instagram: @nikojasanttu
Youtube: NikojaSanttu

ZoneVD

ZoneVD eli Joona on YouTube-persoona joka on tehnyt videoita lapsesta lähtien. Hänet tunnetaan myös salibandy-tempauksistaan, jotka veivät hänet jopa Talent Finlandin finaaliin. Joona on monipuolinen kaveri, jonka sisältö vaihtelee aihevideoista ja vloggauksesta humoristisempaan materiaaliin. Sisällön energisyys ja nopeatempoisuus pitävät yleisön aina varpaillaan!

Instagram: @zonevd
Youtube: ZoneVD

Tinke

Tiina-Maija, somessa Tinke nimellä pyörivä turkoosi mimmi opiskelee sirkusartistiksi ja elelee pienen lemmikkisiilinsä kanssa. Hän on jo vuodesta 2015 tehnyt kaikenlaisia videoita YouTubeen ja nykyään painottuu vlogeihin ja pelivideoihin! YouTuben lisäksi Tinke tuottaa sisältöä Instaan, Twitchiin ja TikTokiin.

YouTube: Tinke
Instagram: @tinketinke

Paqpa

Beata Rodas eli Paqpa on vaasalainen pelivideoita tekevä tubettaja. Paqpa teki ensimmäisen videonsa vuonna 2015 ja hän on tällä hetkellä yksi Suomen suosituimmista tubettajista. Paqpan positiivisella pelikanavalla YouTubessa on yli 300 000 tilaajaa.

YouTube: Paqpa
Instagram: @paqpa

LAKKO

Tämä mies ei juuri esittelyjä kaipaa! Supersuosittu ja moneen kertaan Tube-ansioistaan palkittu Lakko eli Eric Savolainen on luontainen viihdyttäjä, jonka videoista huokuu tekemisen into ja hauskanpito. Kekseliäät videot yhdistelevät Lakon vahvuuksia, hauskuuttavat katsojia ja yllättävät kerta toisensa jälkeen.

Youtube: CoDTupakkalakko
Instagram: @officiallakko

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittu­malla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!