Hyppää sisältöön

TUBECON GAMES

Tapahtuma kerää pelaamisen harrastajat, vaikuttajat, fanit ja ammattilaiset yhteen!

Aika 06.01.2023 12.00 - 07.01.2023 12.00

TilaTampere-talo, Tampere-talo

Liput

1 päivän lippu 39 €

2 päivän lippu 63 €

Vuosien 2021 ja 2022 tapahtumaan ostetut liput käyvät vuoden 2023 tapahtumaan sellaisenaan.

Tietoa tapahtumasta

Tubecon Games
Pe–la 6.-7.1.2023
Tampere-talo

Kauan odotettu Tubecon Games kerää pelaamisen harrastajat, vaikuttajat, fanit ja ammattilaiset yhteen Tampereelle! Tubecon Games muuttaa Tampere-talon kahden päivän ajaksi kaikenlaisen pelaamisen ja pelien viihdekeskukseksi. Tapahtuma kokoaa yhteen Suomen tunnetuimmat pelivaikuttajat, heidän faninsa sekä harraste- ja ammattipelaajat.

Tapahtuman osallistujat pääsevät tapaamaan, seuraamaan ja haastamaan eri peleissä Suomen suosituimpia vaikuttajia. Tapahtuman ohjelma ja esiintyjät julkaistaan syksyn 2022 aikana.

Tubecon Games tarjoaa viihteen, elämysten, pelien, turnausten, ohjelmanumeroiden ja Meet & Greet -fanitapaamisten lisäksi Suomen hauskinta e-sports-viihdettä. Ohjelma ja sisältö on rakennettu sekä nuoremmalle että vanhemmalle sukupolvelle.

Huomioithan, että tapahtumassa on myös erillisiä ikärajallisia alueita, joissa sisäänpääsyyn vaaditaan joko 16 tai 18 vuoden ikää.

Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Tuotanto Tampere-talo ja Tubecon

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittumalla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!