Hyppää sisältöön

Tubecon Games

Tubecon Games on loppuunmyyty! Lipunmyynti on sulkeutunut. Tampere-talo täynnä erilaisia mielenkiintoisia pelihuoneita sekä vaikuttajatapaamisia.

Aika 06.01.2024 10.00

TilaTampere-talo, Tampere-talo

Neljä suosikkivaikuttajaa omissa kulmissaan keskellä Tubecon Gamesin logo ja ajankohta.

Liput ja aikataulu

La 6.1.2024 klo 10–19
Tubecon Games 2024
Tampere-talo, Tampere

Huom! Tapahtuma on loppuunmyyty. Lipunmyynti on sulkeutunut. Tapahtumaan on tulossa paljon väkeä, joten kannattaa varautua ruuhkaan tulemalla paikalle hyvissä ajoin.

Mikäli olet suunnitellut päiväsi ja haluat päästä seuraamaan tiettyä ohjelmaa, varmistaaksesi että pääset sisälle ennen sen alkamista, saavuthan noin tuntia aiemmin Tampere-talolle.

Lauantaina rannekkeenvaihto aukeaa klo 9.00. Tapahtuma-alue aukeaa klo 10.

Liput

Liput 42 €
Perhelippu 120 € (sis. 4 lippua, joista vähintään 1 lipun käyttäjän tulee olla aikuinen)

Ikärajaton tapahtuma. Alle 3-vuotiaat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi.

Tapahtuman järjestäjät pidättävät oikeuden muutoksiin. 

Tuotanto Tampere-talo ja Tubecon 

Rannekkeenvaihto

ennakkoon

Vaihtamalla lippusi rannekkeeksi ennen lauantain tapahtumaa, säästät aikaa ja vältyt jonottamiselta. Voit vaihtaa lippusi Tampere-talon lipunmyynnissä talon aukioloaikoina tapahtumaa edeltävällä viikolla.

Mukaan tarvitset tulostetun tai PDF lipun. Mikäli haet rannekkeita useammalle ihmiselle, kuten perheellesi, tarvitset mukaasi kaikki liput tai perhelipun.

Tervetuloa!

Rannekkeenvaihto

tapahtumapäivänä

Rannekkeenvaihto tapahtumapäivänä tapahtuu Tubecon Games -tapahtuman sisäänkäynniltä rannekkeenvaihtopisteeltä Tampere-talon ensimmäisestä kerroksesta.

Rannekkeenvaihtopiste aukeaa tapahtumapäivänä
klo 9.

Tietoa tapahtumasta

Loistavan vastaanoton saanut koko perheen pelitapahtuma tulee jälleen loppiaisviikonloppuna 2024!

Tubecon Games 2024 muuttui yksipäiväiseksi – Lakko Show ja Lakon Meet & Greet täydentävät superlauantain ohjelmiston. Katso lipunvaihtokäytänteet ylempänä olevasta infosta.

Sisältörikas superlauantai levittäytyy viime vuotta laajempana Tampere-talon kaikkiin kerroksiin. Tapahtuman osallistujat pääsevät tapaamaan ja haastamaan eri peleissä Suomen suosituimpia  vaikuttajia. Pääset pelaamaan yksin ja yhdessä kavereiden tai perheen kanssa. Vaikuttajat odottavat jo innolla tulevaa tapahtumaa.

Pelivaikuttajien kiistaton kuningas LAKKO vetää Ison salin lavalla oman hulvattoman show’nsa ja tapaa faneja meet & greetissä. Useita alan palkintoja kahmineen ja tv:stäkin tutun Lakon kanavilla on yhteensä yli miljoona seuraajaa.

Suosikkivaikuttajista mukana ovat myös PAQPA, Santtu ja Weksi, Namikolinx, Tinke, Siniverkkarimies, Nedde, Mr. Zeus, IlariPro, Satusetä, Zavast, Tubu, OMcraft, Applezzii, Marco, Branu, Krissed, MrRockis, Arska, Cessunen, Ville Mäkipelto ja Kakkuh. Tapahtumassa juontaa Miska Haakana.

Tubecon Games tarjoaa perheille rentoa ja hauskaa yhdessäoloa viihteellisen pelaamisen muodossa. Tampere-talo rakennetaan jälleen täyteen erilaisia mielenkiintoisia pelihuoneita sekä ohjelmistoa. Kyseessä on ikärajaton pelitapahtuma, jonne kaikki ovat tervetulleita.

Ohjelmisto on suunniteltu koko perheelle sopivaksi, ja tapahtuma-alueelta löydät mm. pelikonsolipelejä, tietokonepelejä sekä Suomen cooleimman Arcade-peliluolan! Mukana ovat mm. suositut Minecraft, FC24 (Fifa) Lounge, NHL Lounge, Fortnite, The Sims, Among Us Live, Lauantai Disco ja uutuutena Vanhempainparkki.

Osana Tubecon Games -tapahtumaa järjestetään Gran Turismo -pelin SM-finaali, jota pääset seuraamaan sekä testaamaan itse autojen ajamista. Osastolla on myös mahdollisuus haastaa kansainvälisiä huippuajajia online-pelin välityksellä!

Tapahtuman päiväkohtaisen ohjelman löydät Tubeconin nettisivuilta.
Tubecon Games -tapahtuman mediakumppanina toimii Tamperelainen.

Liput ovat myynnissä Tampere-talon lipunmyynnissäLippu.fissä ja Tiketissä!

Tampereen Tubecon Games -pelitapahtuma uudistuu. Tapahtuma järjestetään sisällöllisistä syistä yksipäiväisenä loppiaislauantaina 6. tammikuuta 2024. Ovet aukeavat lauantaina – aikaisemmin ilmoitetun sijaan – jo klo 10, ja ohjelmaa on aina alkuiltaan saakka.

Sinun ei tarvitse tehdä mitään, vaan jo ostettu lippu käy sellaisenaan uutena tapahtumapäivänä. Loppiaisena pääset kokemaan Tampere-talossa entistä upeamman Tubecon Games -ohjelman! Huomasithan, että avaamme ovet jo aamukymmeneltä?

Ymmärrämme myös, ettei lippujen säilyttäminen ole kaikille mahdollista. Jos mieluummin vaihdat lipun arvon Tampere-talon lahjakortiksi tai haluat, että palautamme rahat, tämäkin onnistuu. 

”Saimme etenkin perheiltä viestiä siitä, kuinka heidän on helpompi päästä loppiaisen lomien takia paikalle lauantaipäivänä. Myös ohjelmiston ja esiintyjien saatavuuden kannalta tapahtuman muuttaminen sisältörikkaaksi ja yksipäiväiseksi on oikea ratkaisu. Haluamme rakentaa lauantaista oikean superpäivän, jonka laajennetusta ja laadukkaasta sisällöstä kaikki pääsevät nauttimaan yhdessä”, Suomen Tubetapahtumat Oy:n toimitusjohtaja Jan Grehn kertoo

YHDEN PÄIVÄN LIPUT (PE 5.1.2024 TAI LA 6.1.2024)

Jo ostetut yhden päivän liput perjantaille 5.1.2024 tai lauantaille 6.1.2024 käyvät sellaisenaan tapahtumapäivänä lauantaina 6.1.2024. Sinun ei siis tarvitse tehdä mitään, vaan pääset yhden päivän lippuasi näyttämällä sisälle tapahtumaan.

KAHDEN PÄIVÄN LIPUT (PE–LA 5.–6.1.2024)

Jo ostetut kahden päivän liput perjantaille ja lauantaille 5.–6.1.2024 käyvät sellaisenaan tapahtumapäivänä lauantaina 6.1.2024. Sinun ei siis tarvitse tehdä mitään, vaan pääset kahden päivän lippuasi näyttämällä sisälle tapahtumaan.

Lisäksi sinulle palautetaan lauantailipun ja kahden päivän lipun hinnan erotus. Huomioithan, että lipun oston yhteydessä maksettua palvelu- tai tilausmaksua ei hyvitetä. Hae lipun hinnan erotuksen palautusta tällä lomakkeella 5.1.2024 mennessä.

KAHDEN PÄIVÄN EARLY BIRD -LIPUT (PE–LA 5.–6.1.2024)

Jo ostetut kahden päivän Early Bird -liput perjantaille ja lauantaille 5.–6.1.2024 käyvät sellaisenaan tapahtumapäivänä lauantaina 6.1.2024. Sinun ei siis tarvitse tehdä mitään, vaan pääset kahden päivän Early Bird -lippuasi näyttämällä sisälle tapahtumaan.

Lisäksi hyvitämme sinulle perjantaipäivän osuuden eli puolet lipun hinnasta. Kahden päivän Early Bird -peruslipun (hinta 50 €) kohdalla hyvitys on 25 € ja kahden päivän Early Bird -perhelipun (hinta 160 €) hyvitys on 80 €. Hae lipun hinnan erotuksen palautusta tällä lomakkeella 5.1.2024 mennessä. Ilmoita lomakkeen viimeisessä kohdassa lipputyypiksi Early Bird -lippu.

LIPUN VAIHTO TAMPERE-TALON LAHJAKORTTIIN 

Jos haluat vaihtaa perjantailippusi tai kahden päivän lippusi Tampere-talon lahjakorttiin, ole sähköpostitse yhteydessä osoitteeseen lahjakorttihyvitys@tampere-talo.fi. Voit myös asioida Tampere-talon palvelevassa lipunmyynnissä, jonka aukioloajat löydät täältä.

Tampere-talon lahjakortti on voimassa kaksi vuotta (24 kk) vaihtopäivästä, ja sitä voi käyttää kaikkiin Tampere-talon kulttuurituotantoihin ja palveluihin. Huomioithan, että lipun oston yhteydessä maksettua palvelu- tai tilausmaksua ei hyvitetä. Hae vaihtoa 5.1.2024 mennessä.

LIPUN HINNAN PALAUTUS

Rahapalautukset perjantailipusta tai kahden päivän lipusta haetaan Lippu.fin tai Tiketin verkkopalvelun kautta riippuen siitä, kummasta kanavasta olet lippusi ostanut. Huomioithan, että lipun oston yhteydessä maksettua palvelu- tai tilausmaksua ei palauteta. Hae palautusta 5.1.2024 mennessä.

KYSYMYKSIÄ?

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen info@tubecon.fi. Nähdään tammikuussa Tampereella!

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittu­malla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

TULEVIA TAPAHTUMIA

Iskelmä Gaalan esiintyvät artistit lohkoissa rivissä.
/
  • Nokia Arena
  • Rock & Pop

ISKELMÄ GAALA 2024

Esiintymässä on upea kattaus suosituimpia artisteja, kuten BEHM, KUUMAA, Juha Tapio, Anna Puu, Portion Boys, Suvi Teräsniska ja Vesterinen Yhtyeineen.