Hyppää sisältöön

Räkä ja roiskis -elokuvan ennakkonäytös

Tule viettämään Juice Leskisen lastenkirjoihin perustuvan koko perheen seikkailuelokuvan ennakkonäytöstä yhdessä elokuvan tekijä- ja näyttelijävieraiden kanssa.

Aika 14.01.2024 15.00

TilaTampere-talo, Iso sali

Elokuvan 8-henkinen esiintyjäkaarti hahmoissaan.

Tietoa tapahtumasta

Liput 16 €

Koe uusi Räkä ja Roiskis -lastenelokuva ainutlaatuisessa ennakkonäytöksessä Tampere-talossa sunnuntaina 14. tammikuuta tekijä- ja näyttelijävieraiden kanssa! Erikoisensi-illassa mukana olevat tekijä- ja näyttelijävieraat julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Ohjelma:
klo 12 alkaen Ravintola Tuhtossa tarjolla lisämaksusta pannaribuffet
Klo 14 Aulaklubilla lapset haastattelevat esiintyjiä ja työryhmää
Klo 15 Elokuvanäytös käynnistyy Isossa salissa

Elokuvan kesto on 1,5 tuntia.
Genre: Koko perheen elokuva, Seikkailu, Scifi
Suositusikäraja 7 vuotta.

Juice Leskisen lastenkirjoihin perustuvassa koko perheen seikkailuelokuvassa veljekset Räkä ja Roiskis (Hugo Komaro ja Urho Kuokkanen) matkustavat talvilomalle mumminsa luo Suuvedelle. Perillä he huomaavat kaiken olevan oudosti vinksallaan. Mummilan kaikki reiät ovat kadonneet ja pilkkiminenkin on muuttunut mahdottomaksi – eikä kellekään maistu enää edes pulla!

Koko perheen seikkailuelokuvassa veljekset Räkä ja Roiskis selvittävät kadonneiden reikien mysteerin ja pelastavat Suuveden kylän ja sen asukkaat kummallisen hammaslääkärin juonilta.

Pieteetillä tehdyn seikkailuelokuvan pääosissa nähdään muun muassa Munkkivuori-tv-sarjassa näytellyt Hugo Komaro (synt. 2011) ja ensimmäisen elokuvaroolinsa tekevä Urho Kuokkanen (synt. 2012). Muissa rooleissa nähdään Pekka Strang, Kati Outinen, Elina Knihtilä, Marja Packalén, Sampo Sarkola, Petteri Pennilä ja Matti Onnismaa.

Teemu Nikin ohjaaman Räkä ja Roiskis -elokuvan on käsikirjoittanut Ilja Rautsi, puvustuksesta vastaa kolminkertainen Jussi-voittaja Anna Vilppunen ja lavastuksesta Jussi-palkittu Santtu Toivola. Konseptin takana ovat mm. viime vuonna Valtion elokuvataiteen palkinnon saaneet Teemu Nikki ja Jani Pösö.

Jani Pösön ja Ari Matikaisen It’s Alive Filmsille tuottaman elokuvan oikeudet omistaa Scanbox Entertainment ja levittää elokuvateattereissa Aurora Studios. Elokuvan muut keskeiset rahoittajat ovat Suomen elokuvasäätiö, Yle, Film Tampere, Elisa, Polish Film Institute, Nordisk Film & TV Fond, Creative Europe MEDIA ja Eurimages.

Tapahtumassa ei ole väliaikaa.

Tapahtumamuutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo ja It’s Alive Films

Ruskeasilmäinen tyttö tummassa polkkatukassa on lähikuvassa syömässä haarukka kohotettuna suun tasolle.

Tuhton Pannaribuffet

Tervetuloa nauttimaan herkullisesta Pannaribuffetista ravintola Tuhtoon ennen näytöstä! Buffet on katettu klo 12-15 ja tarjoaa taivaallisia rahkapannukakkuja, joita voit täydentää suolaisilla ja makeilla herkuilla. Anna makunystyröidesi seikkailla ja tule mukaan herkuttelemaan!

Hinnat:

  • Alle 11-vuotiaat pikkunautiskelijat: 13 €
  • Yli 11-vuotiaat herkuttelijat: 19 €

Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä etukäteen varmistaaksesi paikkasi. Tervetuloa nauttimaan herkullisista hetkistä yhdessä perheesi kanssa!

Keikalla, Tampere-talo

Varaa liput ryhmällesi

(väh. 10 hlöä)
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
tai puh. 03 243 4501 (ma–pe klo 10–16)

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittu­malla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

TULEVIA TAPAHTUMIA

/
  • Tampere-talo
  • Joulu
  • Klassinen musiikki
  • Perhetapahtumat

Lumiukko-konsertti

Rakastettu animaatioelokuva kertoo pienen James-pojan ja Lumiukon yhdessä kokeman jouluisen seikkailun. Livemusiikista vastaa TASO johtajanaan Kimmo Tullila.

Neljä suosikkivaikuttajaa omissa kulmissaan keskellä Tubecon Gamesin logo ja ajankohta.
/
  • Tampere-talo
  • Messut
  • Perhetapahtumat

Tubecon Games

Tubecon Games on loppuunmyyty! Lipunmyynti on sulkeutunut. Tampere-talo täynnä erilaisia mielenkiintoisia pelihuoneita sekä vaikuttajatapaamisia.