Hyppää sisältöön

Tuulensuun Palatsin Viisukarsintabileet

Tervetuloa Tampereen tunnelmallisimpaan kisakatsomoon seuraamaan suoraa Uuden Musiikin Kilpailun televisiolähetystä isolta valkokankaalta!

Aika 10.02.2024 19.00

TilaTuulensuun Palatsi, Tuulensuun Palatsi

Violetinvärinen diskopallo keskellä kuvaa Tuulensuun Palatsin miljöössä.

Tietoa tapahtumasta

Narikkamaksu 5 €

Ovet avataan klo 19
Suora UMK-lähetys alkaa klo 21
Viisubileet päättyvät klo 24

Helmikuussa koko Suomi jännittää, kuka on maamme seuraava edustaja Malmön Euroviisuissa. Tervetuloa Tampereen tunnelmallisimpaan kisakatsomoon seuraamaan suoraa Uuden Musiikin Kilpailun televisiolähetystä isolta valkokankaalta!

Ennen suoran lähetyksen alkua ja sen jälkeen Tuulensuun Palatsin Viisukarsintabileissä soi asiaankuuluva musiikki ja tanssilattialla voi jorata sydämensä kyllyydestä muiden viisufanien kanssa. Palatsin tyylikäs baaritiski palvelee janoisia ja keittiöltä voi tilata pientä purtavaa.

Paikan päälle mahtuu rajattu määrä katsojia. Varmista paikkasi maksamalla narikkamaksu 5 € etukäteen. Sisäänpääsyn oikeuttavia narikkamaksuja myydään tapahtumapäivänä myös ovelta, jos tapahtuma ei ole loppuunmyyty. Muuta lipputuotetta Viisukarsintabileisiin et tarvitse. Nähdään Tuulensuun Palatsissa!

Tapahtumamuutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo

TULEVIA TAPAHTUMIA

/
  • Nokia Arena
  • Rock & Pop

ISKELMÄ GAALA 2024

Esiintymässä on upea kattaus maamme suosituimpia artisteja, kuten BEHM, KUUMAA, Portion Boys, Suvi Teräsniska ja Vesterinen Yhtyeineen.

Naishahmo istuu ikkunan vieressä kukka kädessään.
/
  • Tuulensuun Palatsi
  • Rock & Pop

Laura Moisio

Suosittu lauluntekijä juhlii 10-vuotista levytysuraansa juhlakiertueen merkeissä. Keikalla kuullaan läpileikkaus koko tuotannosta sekä muutamia harvemmin keikoilla soitettuja biisejä.