Hyppää sisältöön

Tuulensuun Palatsin Viisukarsintabileet

Tervetuloa Tampereen tunnelmallisimpaan kisakatsomoon seuraamaan suoraa Uuden Musiikin Kilpailun televisiolähetystä isolta valkokankaalta!

Aika 10.02.2024 19.00

TilaTuulensuun Palatsi, Tuulensuun Palatsi

Violetinvärinen diskopallo keskellä kuvaa Tuulensuun Palatsin miljöössä.

Tietoa tapahtumasta

Narikkamaksu 5 €

Ovet avataan klo 19
Suora UMK-lähetys alkaa klo 21
Viisubileet päättyvät klo 24

Helmikuussa koko Suomi jännittää, kuka on maamme seuraava edustaja Malmön Euroviisuissa. Tervetuloa Tampereen tunnelmallisimpaan kisakatsomoon seuraamaan suoraa Uuden Musiikin Kilpailun televisiolähetystä isolta valkokankaalta!

Ennen suoran lähetyksen alkua ja sen jälkeen Tuulensuun Palatsin Viisukarsintabileissä soi asiaankuuluva musiikki ja tanssilattialla voi jorata sydämensä kyllyydestä muiden viisufanien kanssa. Palatsin tyylikäs baaritiski palvelee janoisia ja keittiöltä voi tilata pientä purtavaa.

Paikan päälle mahtuu rajattu määrä katsojia. Varmista paikkasi maksamalla narikkamaksu 5 € etukäteen. Sisäänpääsyn oikeuttavia narikkamaksuja myydään tapahtumapäivänä myös ovelta, jos tapahtuma ei ole loppuunmyyty. Muuta lipputuotetta Viisukarsintabileisiin et tarvitse. Nähdään Tuulensuun Palatsissa!

Tapahtumamuutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere Live

Pienessä puuntaimessa on metsän alku

Jokaista Tuulensuun Palatsissa järjestettyä tilaisuutta kohden istutamme kaksi puuntainta Tampere-talon hiilinieluun Lempäälässä. Luonnostaan huonosti metsittyvälle joutomaalle tullaan istuttamaan kaikkiaan 3670 puuntainta: tervaleppää, mäntyä ja rauduskoivua. Sopimus metsäalueen säilymisestä on tehty sadaksi vuodeksi, minä aikana alue tulee sitomaan 1000 tonnia hiilidioksidia. Tämä vastaa käytännössä yli viiden miljoonan kilometrin ajoa autolla.

Kumppaninamme hiilinielun istutuksessa toimii Puuni Oy.

Pieni puuntaimi Tampere-talon hiilinielussa Lempäälässä

TULEVIA TAPAHTUMIA

Iskelmä Gaalan esiintyvät artistit lohkoissa rivissä.
/
  • Nokia Arena
  • Rock & Pop

ISKELMÄ GAALA 2024

Esiintymässä on upea kattaus suosituimpia artisteja, kuten BEHM, KUUMAA, Juha Tapio, Anna Puu, Portion Boys, Suvi Teräsniska ja Vesterinen Yhtyeineen.

Naishahmo istuu ikkunan vieressä kukka kädessään.
/
  • Tuulensuun Palatsi
  • Rock & Pop

Laura Moisio

Suosittu lauluntekijä juhlii 10-vuotista levytysuraansa juhlakiertueen merkeissä. Keikalla kuullaan läpileikkaus koko tuotannosta sekä muutamia harvemmin keikoilla soitettuja biisejä.