Hyppää sisältöön

Ukrainalainen tanssi- ja lauluyhtye Gutsulia

Yhtyeen ohjelmiston perustana on virtuoosimainen ukrainalainen kansantanssi eri puolilta Ukrainaa.

Aika 02.02.2024 19.00

TilaTampere-talo, Pieni sali

Tietoa tapahtumasta

Liput 19 €

Esiintyjävaihdos

Konsertissa piti alun perin esiintyä ukrainalainen tanssi- ja lauluyhtye Volyn. Kaikki jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen konserttiin. Jos uusi konsertti ei sovi, rahapalautukset lipuista haetaan Lippu.fin verkkopalvelun kautta. Huomioithan, että lipun oston yhteydessä maksettua palvelu- tai tilausmaksua ei palauteta. Hae palautusta 31.1.2024 mennessä.

Ukrainalaisia tansseja ja lauluja

Ukrainalainen kansallinen tanssi- ja lauluyhtye Gutsulia on ammatillinen taideryhmä, joka perustettiin vuonna 1939 Stanislawowissa (nykyään Ivano-Frankivsk). Gutsulia ei ole vain yksi Ukrainan tunnetuimmista laulu- ja tanssiryhmistä, vaan myös maan ainoa yhtye, joka on järjestänyt yli 12 000 konserttia taiteellisen toimintansa aikana. He ovat kiertäneet menestyksekkäästi maailmaa Kanadassa, Kreikassa, Italiassa, Puolassa, Itävallassa, Saksassa, Ranskassa ja monissa muissa maissa yleisön suosionosoituksin.

Värikkään lisän Gutsulian tanssiohjelmaan tuo laulaja Larysa Borysenkon esiintyminen. Hänen ohjelmistoonsa kuuluu tunnettuja ukrainalaisia lauluja. Larysa Borysenko on ennen kaikkea luova persoona ja laulajana ammattilainen. Hänen esiintymistaitonsa ja taiteellinen lahjakkuutensa saavat kuulijat haltioihinsa aitoudellaan ja hänen upea äänensä saa heidät osoittamaan suosiotaan seisaaltaan.

Gutsulian ohjelmisto on erittäin monipuolinen ja perustuu ukrainalaiseen kansantanssiin. Yhtyeen konserttiohjelma esittelee ukrainalaisia kansantansseja Ukrainan eri alueilta. Suomen konserttiohjelmassa on mukana yhdeksän taiteilijaa.

Jokaisessa yhtyeen ohjelmiston tanssissa on runsaasti fantastisia temppuja, pienimpiin yksityiskohtiin asti hiottuja liikkeitä ja ylellisiä pukuja. Taiteilijoiden puvut eivät ole vain näyttämöasuja, vaan todellisia kansantaideteoksia, jotka hämmästyttävät katsojan mielikuvitusta loistokkuudella, hienolla käsinkirjonnalla sekä puu- ja metallikuvioinneilla.

Häikäiseviä ja ilmeikkäitä liikkeitä, virtuoosihyppyjä, salamannopeita kiertoja ja vertaansa vailla olevia tanssien dynamiikan muutoksia – tämä on ainutlaatuinen värin, energian ja taiteellisuuden liitto, jonka ukrainalainen kansallinen laulu- ja tanssiyhtye Gutsulia tarjoaa yleisölle Suomessa.

Konsertin kesto n. 2 tuntia, sisältäen väliajan.

Tapahtumamuutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo

Anniskelu, Tampere-talon ravintola
Kuva: Riikka Vaahtera

Tiesitkö, että tässä esityksessä voit nauttia virvokkeita katsomossa!

Esityksessä on K18-alueena Pienen salin rivit 12–17. Näille riveille lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman. Huomioithan, että anniskelukatsomon 18 vuoden ikäraja on ehdoton, joten alaikäiset eivät pääse katsomoon.

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittu­malla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

Keikalla, Tampere-talo

Varaa liput ryhmällesi

(väh. 10 hlöä)
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
tai puh. 03 243 4501 (ma–pe klo 10–16)

TULEVIA TAPAHTUMIA

/
  • Tampere-talo
  • Maailmanmusiikki
  • Tanssi
  • Viihdekonsertti

Rhythm of the Dance

Perinteistä irlantilaistanssia ja livemusiikkia moderniin lavatekniikkaan yhdistävä show saapuu Tampere-taloon.