Hyppää sisältöön

Syyslomalla ihmetellään sinisiä kaljupäitä – Blue Man Group tuo uuden maailmankiertueensa Tampere-taloon

Yhdysvaltalainen Blue Man Group esiintyy Tampere-talon Isossa salissa parhaaseen syysloma-aikaan lokakuussa. Esitys on osa ryhmän Bluevolution World Tour -kiertuetta, ja Tampere-talo on tämän palkitun teatteri-ilmiön ainoa pysähdyspaikka Suomessa. Komediaa, musiikkia ja sanatonta viestintää yhdistelevissä esityksissä nähdään klassikkonumeroiden lisäksi uusia yllätyksiä. Uutena hahmona kolmen sinisen ja kaljun miehen rinnalla seikkailee naispuolinen seremoniamestari. Liput ovat nyt myynnissä.

Vuonna 2019 Suomessa ensimmäisen kerran ihastuttanut Blue Man Group palaa Tampere-taloon neljän esityksen voimin parhaaseen syysloma-aikaan viikonloppuna 20.–22. lokakuuta. Ryhmän uudessa Bluevolution World Tour -esityksessä yleisö saa rokata, nauraa ja juhlia, kun kolme sinistä ja kaljua hahmoa tutkivat maailmaa ja löytävät siitä musiikkia, komediaa ja yllätyksiä.

Tampereelle saapuva Bluevolution World Tour esittelee klassisia Blue Man Group -suosikkinumeroita sekä upouutta sisältöä, kuten uuden ”The Rockstar” -naishahmon. Sähäkän sinitukkainen ja eksentrinen ”The Rockstar” toimii illan shamaanisena seremoniamestarina ja korvaa perinteisen bändin multi-instrumentaalisilla taidoillaan.

Blue Man Group -esityksissä ei puhuta, joten kaikki ikäryhmät, kulttuurit ja kansallisuudet voivat nauttia kokemuksesta. Esitykset ovatkin tunnettuja siitä, että niissä voi tapahtua melkein mitä tahansa. Ison salin lisäkatsomo on kokonaan Splash Zone -aluetta, jossa istuville jaetaan sadeviitat, sillä villin show’n aikana paikolle saattaa roiskua lavalta vettä tai muuta materiaalia. 

New Yorkissa vuonna 1991 alkunsa saanut Blue Man Group on vuosien saatossa kasvanut maailmanlaajuiseksi teatteri-ilmiöksi, jonka värikkäät ja palkitut esitykset ovat keränneet yli 35 miljoonaa katsojaa. Blue Man Group on toimintansa alusta asti edistänyt ja kehittänyt uusia tapoja ilmaisulleen. Ryhmä on myötävaikuttanut moniin tv-tuotantoihin Simpsoneista The Tonight Show’hun ja julkaissut useita albumeita sekä oman kirjan.

Blue Man Group: Bluevolution World Tour

Iso sali, Tampere-talo

Esitykset ja liput

Pe 20.10.2023 klo 19
La 21.10.2023 klo 14
La 21.10.2023 klo 18
Su 22.10.2023 klo 14

Aikuisten liput 79/69/59 €, Splash Zone -liput 89 €
Lasten ja nuorten (16-v. asti) liput 59/49/39 €, Splash Zone -liput 69 € 

Liput ovat nyt myynnissä Tampere-talon ja Lippu.fin myyntikanavissa.

Tampere-talon tuleva ohjelmisto täydentyy loppukevään aikana. Tutustu ohjelmatarjontaan täällä

Lisätiedot 

Suvi Leinonen 
Ohjelma- ja liiketoimintajohtaja 
Tampere-talo Oy 
Puh. +358 3 243 4031 
suvi.leinonen@tampere-talo.fi 

Median liput ja haastattelupyynnöt 

Elsa Vähänen 
Viestintäasiantuntija 
Tampere-talo Oy 
Puh. +358 40 5512 739 
elsa.vahanen@tampere-talo.fi