Hyppää sisältöön

Yhdysvaltalainen Rival Sons esiintyy Tampere-talossa – rockillassa mukana myös L.A. Edwards ja Tender Lakes

Yhdysvaltalainen rocksuuruus Rival Sons esiintyy Tampere-talossa tiistaina 21. marraskuuta 2023. Lämmittelijöinä kuullaan L.A. Edwards – ja Tender Lakes -yhtyeitä. Illan aikataulu on nyt julkaistu. Liput ovat myynnissä Tampere-talon ja Lippu.fin lipunmyyntikanavissa.

Kaliforniassa vuonna 2009 perustettu Rival Sons palaa Suomeen kolmen vuoden tauon jälkeen. Yhtye esiintyy Tampere-talon Isossa salissa tiistaina 21. marraskuuta osana Euroopan kiertuettaan. Tampereen keikan lämmittelijät ja tarkka aikataulu on nyt julkaistu.

Rival Sons -yhtyettä verrataan usein 1970-lukujen blues- ja rockbändeihin, kuten Led Zeppeliniin ja The Animalsiin. Ahkerasti keikkaileva amerikkalaisyhtye on julkaissut kahdeksan studioalbumia. Maineikas bändi on saanut mm. parhaan rockesityksen ja -albumin Grammy-ehdokkuudet. Yhtyeen muodostavat laulusolisti Jay Buchanan, kitaristi Scott Holiday, rumpalisti Michael Miley ja basisti Dave Beste.

Ison salin avaa toinen kalifornialaisyhtye L.A. Edwards, joka soittaa amerikkalaista klassista rockia folk-vivahteilla. Vuonna 2015 perustetun yhtyeen muodostavat veljekset Luke Andrew Edwards, Jay Edwards ja Jerry Edwards. Suosittu yhtye on keikkaillut etenkin Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa, ja bändin musiikkia on kuultu mm. Yellowstone– ja Walker-televisiosarjoissa.

Tampere-talon pääaulan maksuttomalla Aulaklubilla alkuillan käynnistää Tender Lakes. Turkulaisen rock-yhtyeen musiikissa yhdistyvät tummanpuhuva draama, herkkä melankolia, pohdiskelevat tekstit ja tukeva rocksoitto. Bändin debyyttialbumi Nocturnals ilmestyi marraskuun alussa.

Tampere-talon pääaulan tunnelmallinen Haru Bar palvelee janoista keikkakansaa illan pääesiintyjän Rival Sonsin aloitukseen klo 20.45 asti. Ravintola Tuhto on avoinna klo 23 asti. Ison salin permanto on K18-anniskelualuetta. Lipun anniskelualueelle ostanut voi viedä katsomoon mukanaan Tampere-talon myyntipisteistä joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman.

Rivals Sons (USA)

Ti 21.11.2023
Tampere-talo, Tampere

Aikataulu

Klo 18 Aulaklubi: Tender Lakes (FIN)
Klo 19 Ison salin ovet avataan
Klo 19.30 L.A. Edwards (USA)
Klo 20.15 Väliaika
Klo 20.45 Rival Sons (USA)
Klo 22.45 Keikka päättyy

Liput 59,90/49,90 €

Tapahtuman liput ovat myynnissä Tampere-talon ja Lippu.fin lipunmyyntikanavissa. Tapahtuman tuottavat Tampere-talo Oy, Joe Lunnas Oy ja Visual Media Oy.

Liput ja lisätiedot

Median liput ja haastattelupyynnöt

Elsa Vähänen
Viestintäasiantuntija
Tampere-talo Oy
Puh. +358 40 5512 739
elsa.vahanen@tampere-talo.fi