Hyppää sisältöön

Rival Sons

Yhdysvaltalaista rocksuuruutta on usein verrattu 1970-lukujen blues- ja rockyhtyeisiin, kuten Led Zeppeliin ja The Animalsiin.

Aika 21.11.2023 19.30

TilaTampere-talo, Iso sali

Tietoa tapahtumasta

Liput 59,90/49,90 €

Yhdysvaltalainen rockyhtye Rival Sons saapuu Tampereelle!

Yhdysvaltalainen Rival Sons palaa Suomeen kolmen vuoden tauon jälkeen. Yhtye esiintyy Tampere-talon Isossa salissa tiistaina 21. marraskuuta 2023 osana Euroopan kiertuettaan. Lämmittelijänä kuullaan L.A. Edwards -yhtyettä. Aulaklubin Tender Lakes -yhtyeen alkuillan keikka on peruttu.

Aikataulu

PERUTTU: Klo 18 Aulaklubi: Tender Lakes (FIN)
Klo 19 Ison salin ovet avataan
Klo 19.30 L.A. Edwards (USA)
Klo 20.15 Väliaika
Klo 20.45 Rival Sons (USA)
Klo 22.45 Keikka päättyy

Rival Sons -yhtyettä verrataan usein 1970-lukujen blues- ja rockbändeihin, kuten Led Zeppeliniin ja The Animalsiin. Ahkerasti keikkaileva amerikkalaisyhtye on julkaissut kahdeksan studioalbumia. Maineikas bändi on saanut mm. parhaan rockesityksen ja -albumin Grammy-ehdokkuudet. Yhtyeen muodostavat laulusolisti Jay Buchanan, kitaristi Scott Holiday, rumpalisti Michael Miley ja basisti Dave Beste.

Ison salin avaa toinen kalifornialaisyhtye L.A. Edwards, joka soittaa amerikkalaista klassista rockia folk-vivahteilla. Vuonna 2015 perustetun yhtyeen muodostavat veljekset Luke Andrew Edwards, Jay Edwards ja Jerry Edwards. Suosittu yhtye on keikkaillut etenkin Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa, ja bändin musiikkia on kuultu mm. Yellowstone– ja Walker-televisiosarjoissa.

Tampere-talon pääaulan maksuttomalla Aulaklubilla alkuillan piti käynnistää Tender Lakes, mutta keikka on peruttu.

Tampere-talon pääaulan tunnelmallinen Haru Bar palvelee janoista keikkakansaa illan pääesiintyjän Rival Sonsin aloitukseen klo 20.45 asti. Ravintola Tuhto on avoinna klo 23 asti. Ison salin permanto on K18-anniskelualuetta. Lipun anniskelualueelle ostanut voi viedä katsomoon mukanaan Tampere-talon myyntipisteistä joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman.

Tapahtumamuutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo, Joe Lunnas Oy ja Visual Media Oy

Rival Sons (USA)

Vuonna 2009 Kaliforniassa perustettu Rival Sons on nähty viimeksi Suomessa kolme vuotta sitten loppuunmyydyllä Helsingin-keikallaan ja saapuu nyt yleisön pyynnöstä jälleen maahamme. Rival Sons syntyi kitaristi Scott Holidayn aiemman kokoonpanon, Black Summer Crushin, raunioille. Michael Miley jatkoi rummuissa, ja Jay Buchanan saatiin suostuteltua debyyttialbumin, Before the Fire, solistiksi. Lisäksi yhtyeessä soittaa nykyisin basisti Dave Beste.

Yhtye alkoi kerätä nopeasti mainetta päästyään lämmittelemään AC/DC:n, Alice Cooperin ja Aerosmithin kaltaisia supertähtiä. Vuonna 2010 näki päivänvalon Rival Sons -EP ja vuotta myöhemmin Pressure & Time -albumi. Rival Sons on julkaissut yhteensä kahdeksan studioalbumia.

Rival Sons on ollut ahkera konsertoija. Suomessa yhtye esiintyi ensimmäisen kerran lokakuussa 2011 Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Sittemmin yhtyeen menestys on kasvanut kasvamistaan, ja se on saanut lukuisia huomionosoituksia, kuten 2012 Isossa-Britanniassa ”Suurimman läpimurron tehnyt yhtye” -palkinnon Classic Rock -gaalassa. Vuonna 2019 Rival Sons nimettiin Grammy-ehdokkaaksi parhaan rockesityksen ja -albumin kategorioissa.

Rival Sons -yhtyeen verkkosivut

Anniskelu, Tampere-talon ravintola
Kuva: Riikka Vaahtera

Tiesitkö, että tässä esityksessä voit nauttia virvokkeita katsomossa!

Esityksessä on K18-alueena Ison salin permanto. Lipun alueelle ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman. Huomioithan, että anniskelukatsomon 18 vuoden ikäraja on ehdoton, joten alaikäiset eivät pääse katsomoon.

Keikalla, Tampere-talo

Varaa liput ryhmällesi

(väh. 10 hlöä)
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
tai puh. 03 243 4501 (ma–pe klo 10–16)

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittu­malla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

TULEVIA TAPAHTUMIA

Mies taaksepäin vahvasti nojaten soittaa viulua kuvan oikeassa laidassa.
/
  • Tampere-talo
  • Klassinen musiikki
  • Rock & Pop

ONEVIOLIN

Viulisti, tuottaja Pekka Niemi tekee uniikilla konseptillaan cover-versioita tunnetuista hittikappaleista käyttäen vain yhdellä viululla tuotettuja ääniä.