Hyppää sisältöön

CARMINHO (POR)

Portugalin lämpimät tuulet puhaltavat, kun fado-musiikin tähti esiintyy Pienessä salissa uuden albumin Portuguesa kanssa.

Aika 19.11.2023 19.30

TilaTampere-talo, Pieni sali

Tietoa tapahtumasta

Liput 48,50 €

Portugalilainen fado-tähti Carminho esiintyy Tampere-talossa marraskuussa 2023!

Portugalin lämpimät tuulet puhaltavat Suomeen marraskuussa, kun fado-musiikin tähti Carminho saapuu Tampere-taloon maaliskuussa julkaistavan uuden albumin Portuguesa myötä.

Carminho on yksi portugalilaisen musiikkikentän sekä fadon johtavista nimistä. Artisti on hallinnut Portugalin musiikkilistojen kärkiä jo ensimmäisestä studioalbumistaan Fado (2009) lähtien ja myynyt levyillään kultaa ja platinaa.

Maaliskuun 3. päivä julkaistava Portuguesa on Carminhon kuudes albumi, jonka teossa artisti on ollut mukana niin säveltäjänä, sanoittajana kuin tuottajanakin. Carminho on kertonut, että hän on pyrkinyt syventämään ajatteluaan fadosta ja yhdistänyt musiikinlajin kaanonin osasia uusilla tavoilla.

Carminho on saanut vuosien varrella laajalti tunnustusta niin yleisöltä kuin medialtakin. Uuden albuminsa myötä portugalilaistähti jatkaa vaikuttavaa työtään musiikintekijänä, esiintyjänä, kulttuurivaikuttajana ja kotimaansa inspiroijana.

Konsertin kesto n. 2 tuntia.

Tapahtumamuutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo ja Live Nation

Anniskelu, Tampere-talon ravintola
Kuva: Riikka Vaahtera

Tiesitkö, että tässä esityksessä voit nauttia virvokkeita katsomossa!

Esityksessä on K-18-alue Pienen salin riveillä 12–17. Riveille lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon ostamansa juoman joko ennen esitystä tai väliajalla.

Keikalla, Tampere-talo

Varaa liput ryhmällesi

(väh. 10 hlöä)
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
tai puh. 03 243 4501 (ma–pe klo 10–16)

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittu­malla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

TULEVIA TAPAHTUMIA

Ilmavoimien Big Bandin logo ja graafinen kuva planeetasta.
/
  • Tampere-talo
  • Klassinen musiikki
  • Orkesterit
  • Viihdekonsertti

Ilmavoimien Big Band: Planeetat

Konsertin ensimmäinen puolisko on suomalaisten nykysäveltäjien esiin marssi ja toisella puoliskolla kuullaan Gustav Holstin suosittu Planeetat-orkesteriteos Big Bandille sovitettuna.