Hyppää sisältöön

HEIDI VUORIO: THINGS TO WATCH WHILE HAVING A CONVERSATION – TAIDENÄYTTELY

Näyttelyssä nähdään Vuoriolle ominaisia yksityiskohtia tursuavia, alitajunnan virtaa ilmentäviä teoksia. Lisäksi kokonaisuudessa on havaittavissa taiteilijan kiinnostus yhteiskuntamme ruutusuhdetta kohtaan.

Aika 14.02.2023 09.00 - 26.02.2023 17.00

TilaTampere-talo, Talvipuutarha

Tietoa tapahtumasta

Things to watch while having a conversation -taidenäyttely Tampere-talon Talvipuutarhassa 14.-26.2.2023. Näyttely on avoinna Tampere-talon aukioloaikoina:

Ma suljettu
Ti–ke klo 9–17
To–pe klo 9–19
La–su klo 10–17

Näyttely on kaikille avoin ja maksuton.

Heidi Vuorion ensimmäinen yksityisnäyttely on taiteilijan omien sanojen mukaan rehellinen sekoitus luomisen iloa ja maailmantuskaa. Näyttelyssä nähdään Vuoriolle ominaisia yksityiskohtia tursuavia, alitajunnan virtaa ilmentäviä teoksia. Lisäksi kokonaisuudessa on havaittavissa taiteilijan kiinnostus yhteiskuntamme ruutusuhdetta kohtaan.

Tekniikkana teoksissaan Vuorio on käyttänyt akryyli- ja öljymaalausta, raapekartonkia, tussia sekä videota. Työskentelytavoissaan taiteilija hyödyntää myös teknologiaa.

Vuorion tausta on televisiotyössä leikkaajana, ja teoksia luodessaan hän on pohtinut omaa osuuttaan ruudun immersion ylläpitäjänä, neljännen seinän suojaa sekä televisiotuotannoissa tapahtuvaa toistuvuuden prosessia. Tällä hetkellä Vuorio opiskelee kuvataidetta ensimmäistä vuottaan Turun taideakatemiassa.

tulevia tapahtumia