Hyppää sisältöön

Henri Kemppainen: Suuri taikashow

Koko perheen show'ssa taikuuden ja illuusioiden lisäksi esityksessä nähdään Kemppaisen suosittua lähitaikuutta.

Aika 16.12.2023 15.00

TilaTampere-talo, Iso sali

Taikuri pitää kädessään pelikorttia, joka on tulessa

Tietoa tapahtumasta

Liput 49,50 €
Eläkeläiset, opiskelijat ja lapset/nuoret (16v. asti) 29,50 €

Suomen kansainvälisesti tunnetuin taikuri Henri Kemppainen ensimmäiselle Suomen-kiertueelleen

Suomen valovoimaisimpiin taikureihin lukeutuvan Henri Kemppaisen Suuri Taikashow yhdistelee kekseliäästi niin taikuuden klassikoita kuin suuria illuusioitakin, joita Suomessa harvemmin näkee. Taikuuden ja illuusioiden lisäksi esityksessä nähdään Kemppaisen suosittua lähitaikuutta, joka on tullut tutuksi mm. miehen kansainvälisessä tv-levityksessä olevasta Magic in Lapland -sarjasta.

Lähitaikuuden näkymisestä myös suurissa saleissa huolehtii kameratiimi ja isot screenit, joiden ansiosta myös pienimmät yksityiskohdat välittyvät aina takariveihin asti. Koko perheelle sopivan esityksen ohjaa tanssijakoreografi ja näyttelijä Sami Saikkonen. Luvassa on show, joka yllättää, naurattaa ja hämmästyttää.

– Olen todella innoissani päästessäni kiertämään Suomea taikashowni kanssa. Vaikka olen esiintynyt paljon ympäri maailmaa, on Suomen-kiertue ollut minulle toistaiseksi toteutumaton lapsuuden unelma. Kiertueen esityksiä on valmisteltu jo pitkään: tervetuloa viihtymään ja hämmästymään uskomattoman taikashow’n pariin, Henri Kemppainen sanoo.

Ammattilaisuransa vuonna 2006 aloittanut Henri Kemppainen on arvostettu kansainvälinen taikuri, joka on kiertänyt ympäri maailmaa esiintymässä omien ohjelmanumeroidensa kanssa aina Abu Dhabissa asti. Hänet on valittu Vuoden taikuriksi vuosina 2019 ja 2022 sekä Vuoden parhaaksi Esiintyjäksi Evento Awardseissa 2016.

Las Vegasissa yksityisopissa kouluttautunut Kemppainen on myös ensimmäinen suomalainen taikuri, jonka tv-sarja on kansainvälisessä levityksessä: Magic in Lapland sarjaa on esitetty laajalti niin Pohjois- kuin Etelä-Amerikassakin sekä Aasiassa ja Euroopassa. Suomessa Kemppainen on esiintynyt lukuisissa tv-ohjelmissa sekä myös mm. Haloo Helsinki! -yhtyeen, Robinin, Anna Puun ja Jussi69:n kanssa.

Tapahtumamuutokset mahdollisia.

Tapahtuman kesto n. 1 tunti 40 minuuttia, sisältäen väliajan.

Tuotanto Tampere-talo ja Live Nation

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittu­malla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

Keikalla, Tampere-talo

Varaa liput ryhmällesi

(väh. 10 hlöä)
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
tai puh. 03 243 4501 (ma–pe klo 10–16)

TULEVIA TAPAHTUMIA

/
  • Tampere-talo
  • Perhetapahtumat

Hevisaurus

Supersuosittu koko perheen räyhäkäs juraheviyhtye rokkaa Tampere-talon Isossa salissa marraskuussa.