Hyppää sisältöön

Whitney – Queen of the Night

Whitney Houstonin musiikkia ja elämää juhliva ylistetty tribuuttishow.

Aika 14.12.2023 19.00

TilaTampere-talo, Iso sali

Laulajatar kurottaa ylöspäin sinisessä juhlamekossaan.

Tietoa tapahtumasta

Liput 50/45/40 €

Whitney Houstonin musiikkia ja elämää juhliva ylistetty tribuuttishow saapuu Tampereelle!

Kansainvälinen Whitney – Queen of the Night – tribuuttishow on saanut yleisön ja kriitikot haukkomaan henkeään jo synnyinsijoillaan Lontoon West Endissä ja sen jälkeen vuosi vuodelta laajemmin ympäri maailmaa. Ylistetty tuotanto debytoi 2019 useilla loppuunmyydyillä esityksillä legendaarisessa Savoy-teatterissa, ja viimeisten viiden vuoden aikana tribuuttishow on kiertänyt maailmaa joka vuosi laajemmin.

Konsertissa kuullaan Whitney Houstonin ikonisia kappaleita, kuten I Wanna Dance With Somebody, Higher Love, One Moment in Time, I’m Every Woman, How Will I Know, The Greatest Love Of All, I Will Always Love You ja lukuisia muita hittejä. Upea orkesteri ja näyttävät koreografiat, häikäisevät puvustukset ja valoshow takaavat aisteja hellivän elämyksen, josta ei puutu korvakarkkia eikä visuaalisuutta.

Tuntuu kuin Whitneyn haamu olisi samassa tilassa!” – The Stage
Puhdasta iloa!” – The Sun
Yhdellä sanalla… Täydellinen.” – LondonTheatre1.com

Konsertti tarjoaa yleisölle unohtumaton matkan läpi legendaarisen laulajattaren uran, jonka aikana Whitney Houston myi yli 200 miljoonaa albumia ja kohosi yhdeksi kaikkien aikojen ylistetyimmistä viihdetaitelijoista. Ennen Houstonin kuolemaa vuonna 2012 Guinness World Records julisti hänet kaikkien aikojen palkituimmaksi taiteilijaksi. Laulajattaren kaikkiaan 415 tunnustuksen joukosta löytyvät muun muassa kuusi Grammy-palkintoa ja 30 Billboard Music Awards -pystiä.

Whitney – Queen of the Night juhlistaa upealla tavalla yhden kaikkien aikojen suurimman laulajan musiikkia ja elämää. Se on täydellinen tribuutti laulajalle, jonka ajaton vetovoima, musiikki ja lahjakkuus valloittavat edelleen uusia faneja ympäri maailman.

Konsertin kesto n. 2 tuntia sisältäen väliajan.

Tapahtumamuutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo ja Live Nation

Anniskelu, Tampere-talon ravintola
Kuva: Riikka Vaahtera

Tiesitkö, että tässä esityksessä voit nauttia virvokkeita katsomossa!

Esityksessä on K18-alueena Ison salin aitiot A ja B. Aitioihin lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman. Huomioithan, että anniskelukatsomon 18 vuoden ikäraja on ehdoton, joten alaikäiset eivät pääse katsomoon.

Keikalla, Tampere-talo

Varaa liput ryhmällesi

(väh. 10 hlöä)
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
tai puh. 03 243 4501 (ma–pe klo 10–16)

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittu­malla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

TULEVIA TAPAHTUMIA