Hyppää sisältöön

Shape of You – Ed Sheeran Cover

Tule kokemaan ennennäkemätön show ja laulamaan Ed Sheeranin suurimpia hittejä “Shape of You - the music of Ed Sheeran” -kiertueelle.

Aika 29.10.2024 19.00

TilaTampere-talo, Iso sali

Shape of you tkestiä vasten artisti selin kitara kädessä.

Tietoa tapahtumasta

Liput: 59/ 49/ 39 €

Tule kokemaan ennennäkemätön show ja laulamaan Ed Sheeranin suurimpia hittejä “Shape of You – the music of Ed Sheeran” -kiertueelle. Maailman paras Ed Sheeran tribuutti saapuu Tampere-Talolle 29.10.24.

Uskomattoman laulusolistin Daniel Eastin ja superlahjakkaan bändin voimin show on aidosti autenttinen tuotanto Edin useista miljoonia myyneistä albumeista Divide, Multiply, Equals sekä uusimmasta albumista Subtract.

”Koska olemme olleet Edin suuria faneja jo vuosia, on valtava kunnia minulle ja bändille esitellä hänen uskomattomia kappaleitaan uskollisille faneille mielettömissä paikoissa ja tarjota heille unohtumaton ilta, johon he kaikki voivat osallistua.”

Daniel East

”Shape of You” vie sinut matkalle Edin suurimpien hittikappaleiden pariin, joihin voi rakastua uudelleen ja uudelleen. Laajaan hittiluetteloon kuuluvat muun muassa Thinking Out Loud Sing, Lego House, Bad Habits, Shivers, Colourblind, Eyes Closed ja monet muut.

Show käy varmasti läpi kaikki yleisön tunnetilat, kun luvassa on sentimentaalisia akustisia sovituksia, beatbox-räppiä sekä sielukkaita lauluosuuksia!

Konsertin kesto noin 75 min, ei väliaikaa.

Tapahtumamuutokset mahdollisia.

Tuotanto Loud’n Live Promotions

Anniskelu, Tampere-talon ravintola
Kuva: Riikka Vaahtera

Tiesitkö, että tässä esityksessä voit nauttia virvokkeita katsomossa!

Esityksessä on K18-alueena Ison salin aitiot A ja B. Aitioihin lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman. Huomioithan, että anniskelukatsomon 18 vuoden ikäraja on ehdoton, joten alaikäiset eivät pääse katsomoon.

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittu­malla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

TULEVIA TAPAHTUMIA

/
  • Tampere-talo
  • Rock & Pop
  • Viihdekonsertti

AULAKLUBI: NINA KAITARANTA

Nina Kaitaranta tekee tarttuvaa, suomenkielistä luomupoprockia, joka kerrostuu juurevasti ja ilmavasti.