Hyppää sisältöön

Suvi Teräsniska x Yona x Knipi: Sanojen takana

Konsertti nostaa esiin suuret toivoa resonoivat laululyriikan tarinat ja voimalliset tulkinnat. Mitä on sanojen takana, mistä toivo syntyy?

Aika 18.05.2024 19.00

TilaTampere-talo, Iso sali

Konsertin artistit turkoosin värisissä kehyksissä.

Tietoa tapahtumasta

Liput 59,90/49,90/39,90 €,
eläkeläiset ja opiskelijat 39,90 €

Artistit ja lauluntekijät Suvi Teräsniska, Yona ja Knipi esittävät uusia sovituksia suurimmista hiteistään Mikko Mäkisen orkesterin ja Gospel Helsinki -kuoron säestyksellä. Konsertti nostaa esiin suuret toivoa resonoivat laululyriikan tarinat ja voimalliset tulkinnat. Mitä on sanojen takana, mistä toivo syntyy?

Upeista tulkinnoistaan ja koskettavista kappaleistaan tunnettu Suvi Teräsniska on julkaissut urallaan yhteensä yksitoista albumia. Suvin suurimpia hittejä ovat muun muassa Hento kuiskaus, Täydellinen elämä, Jos menet pois, Pahalta piilossa, Elämäni miehiä ja Hei mummo.

Laulaja-lauluntekijä Yona on suomalaisen taidepopin supertähti. Kameleonttimainen artisti on julkaissut urallaan yhteensä 8 studioalbumia, joista uusimman Uni johon herään (2021) yhdessä Espoon kaupunginorkesterin Tapiola Sinfoniettan kanssa. Hänen musiikissa tyylilajit ja vuosikymmenet limittyvät persoonallisen ajattomalla tavalla.

Emma-palkittu Knipi tunnetaan soolouransa lisäksi Egotripin perustajajäsenenä ja arvostettuna säveltäjänä. Hänen kiitelty soolodebyyttinsä ilmestyi syksyllä 2019 ja myös erinomaisen vastaanoton saanut Valoilmiöitä on edeltäjäänsä aavistuksen toiveikkaampi paketti erilaisia rakkauslauluja.

Konsertin kesto n. 2 tuntia, sisältäen väliajan.

Tapahtumamuutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo, yhteistyössä Kirkon juhlat.
Ohjelmisto on osa Kirkon juhlien virallista ohjelmaa, jonka teemana on toivo.

Anniskelu, Tampere-talon ravintola
Kuva: Riikka Vaahtera

Tiesitkö, että tässä esityksessä voit nauttia virvokkeita katsomossa!

Esityksessä on K-18-alue Ison salin aitioissa A ja B. Aitioihin lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon ostamansa juoman joko ennen esitystä tai väliajalla.

Keikalla, Tampere-talo

Varaa liput ryhmällesi

(väh. 10 hlöä)
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
tai puh. 03 243 4501 (ma–pe klo 10–16)

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittu­malla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

TULEVIA TAPAHTUMIA

Tampere-talo, tapahtuma, yhdessä-konsertti
/
  • Tampere-talo
  • Iskelmä
  • Viihdekonsertti

Yhdessä-konsertti

Lukuisten toiveiden täyttymys – Legendaariset Lea Laven, Kai Hyttinen, Marion Rung ja Markku Aro lähdössä YHDESSÄ-kiertueelle!