Hyppää sisältöön

Tuomas Wäinölä

Kotimaisen kitaraskenen ykköstykkeihin lukeutuva Tuomas Wäinölä saapuu helmikuussa uuden albuminsa kera esiintymään Tampere-taloon.

Aika 15.02.2024 19.30

TilaTampere-talo, Pieni sali

Mies puvussaan seisoo turkoosin värinen kitara edessään, taustalla purppuran värinen seinä.

Tietoa tapahtumasta

Liput 29 €, eläkeläiset ja opiskelijat 20 €

Kotimaisen kitaraskenen ykköstykkeihin lukeutuva Tuomas Wäinölä saapuu helmikuussa uuden The Return of the Hometown Hero albuminsa kanssa esiintymään Tampereelle. Wäinölä tunnetaan monipuolisena muusikkona, säveltäjänä sekä tuottajana, joka on viime vuosina vaikuttanut mm. ex-Nightwish basisti Marko Hietalan sooloyhtyeessä live- ja levytuotantoineen sekä valtavaksi ilmiöksi nousseen Raskasta Joulua -kiertueen vakiokitaristina. Wäinölä on myös säveltänyt työparinsa Juri Sepän kanssa score-musiikin suurta kiinnostusta Yhdysvaltoja myöten herättäneeseen Jalmari Helanderin Sisu-elokuvaan.

Wäinölän syksyllä 2023 julkaistu toinen pitkäsoitto sisältää laajalla spektrillä kitaravetoista lauluvapaata musiikkia risteillen raskaasta baritoni-kitaran möyrinnästä sinfoniaorkesteri-osuuden kautta rautalankaan, sekä jousikvartetin ja torvisektion ryydittämään fuusio-jazzimpaan tyyliin. Kokonaisuus on löyhästi omaelämäkerrallinen, sisältäen eri maihin, paikkoihin ja tapahtumiin pohjautuvia musiikkikappaleita. “Toivon vieväni kuulijani yhtä hienolle musiikilliselle matkalle kuin mille itse levyä tehdessä pääsin. Olen myös varsin innoissani päästessäni toteuttamaan tätä matkaa livenä yhtyeeni kanssa!”

Konsertin kesto n. 1,5 tuntia ei väliaikaa.

Tiesitkö, että tässä esityksessä voit nauttia virvokkeita katsomossa!

Esityksessä on K-18-alue riveillä 12–17. Kyseisille riveille lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman.

Tapahtumamuutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo

Anniskelu, Tampere-talon ravintola
Kuva: Riikka Vaahtera

Tiesitkö, että tässä esityksessä voit nauttia virvokkeita katsomossa!

Esityksessä on K18-alueena Pienen salin rivit 12–17. Näille riveille lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman. Huomioithan, että anniskelukatsomon 18 vuoden ikäraja on ehdoton, joten alaikäiset eivät pääse katsomoon.

Keikalla, Tampere-talo

Varaa liput ryhmällesi

(väh. 10 hlöä)
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
tai puh. 03 243 4501 (ma–pe klo 10–16)

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittu­malla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

TULEVIA TAPAHTUMIA

/
  • Tampere-talo
  • Fado

Mariza (POR)

Fadon supertähti hurmaa heleällä äänellään ja vakuuttavalla lavakarismallaan toukokuussa 2024 Tampere-talossa.