Hyppää sisältöön

Tuulensuun Palatsissa esillä koko tunteiden kirjo – syksyn ohjelmistossa tv:stä tuttuja suosikkiesiintyjiä, uutta ravintolateatteria ja kutkuttavaa kauhua

Tuulensuun Palatsin syksyyn on lisätty uutta ohjelmistoa. Keväällä päivänvalon nähnyt Stand Up Club tekee paluun Suomen tunnetuimpien koomikoiden johdolla. Syyskuussa kantaesityksensä saa Kadonneen maun metsästys -ravintolateatteriesitys, jonka pääosissa loistavat suosikkinäyttelijät Satu Silvo, Anna Hanski ja Veeti Kallio. Lokakuussa Palatsin lavan valtaa näyttelijä Lari Halme uudella komediallisella monologiesityksellään. Syksyinen art deco -palatsi on kuin tehty kummitustarinoille, joita yleisölle tarjoilevat osallistavat murhamysteerit sekä pikkutuhma Horror & Tease -kauhuburleskishow.

Koomikko Ilari Johansson esiintyy Tuulensuun Palatsin Stand Up Club -illassa lauantaina 15. lokakuuta 2022.
Kuva: Matias Ahonen

Tampereen Hämeenkadulla sijaitseva ravintolateatteri Tuulensuun Palatsi on julkaissut uutta ohjelmistoa syksylle. Palatsissa saa jatkoa keväällä alkanut Stand Up Club -komediasarja, jossa esiintyvät niin tv:stä tutut huippukoomikot kuin lupaavimmat uudet kasvot. Stand Up Club -iltoja järjestetään syksyllä lauantaina 15. lokakuuta, jolloin esiintymässä ovat Jaakko Saariluoma, Fathi Ahmed ja Ilari Johansson sekä lauantaina 19. marraskuuta, jolloin esiintymässä ovat Aatu Raitala, Anders Helenius ja Jacke Björklund.

Syksyllä jatkuu myös Tunteita ja tietoa -konserttisarja, jota emännöi kouluttajapsykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio vaihtuvien artistivieraiden kanssa. Jokaisessa illassa käsitellään elämän suurimpia teemoja ja tunteita musiikin ja sanojen keinoin. Osa konsertti-illoista järjestetään Tuulensuun Palatsissa ja osa Tampere-talon Isossa salissa. Maaret Kallion artistivieraina esiintyvät Waltteri Torikka (su 28.8. Tuulensuun Palatsi), Knipi (la 10.9. Tuulensuun Palatsi) ja Mikko Kuustonen (su 4.12. Tampere-talo).

Tuulensuun Palatsissa nähdään syksyllä uusi Kadonneen maun metsästys -ravintolateatteriesitys. Kymmenen näytöstä kattavan show & dinner -musiikkihupailun pääosissa makumuistojaan etsivät Satu SilvoAnna Hanski ja Veeti Kallio.

Teatterin ystäville on luvassa makeaa mahan täydeltä, kun Tuulensuun Palatsissa saa syksyllä kantaesityksensä kaksi uutta esitystä. Kadonneen maun metsästys on musiikkiteatterin perinteestä ammentava show & dinner -hupailu, jonka valovoimaisina tähtinä nähdään Satu Silvo, Anna Hanski ja Veeti Kallio. Musiikin säestyksestä vastaa Janne Viitaniemen orkesteri. Kadonneen maun metsästys pyörii Tuulensuun Palatsissa 28.9.–5.11. kymmenen esityksen voimalla.

Syksyn toinen odotettu teatteriensi-ilta (melkein) Kaikki minusta kuljettaa komedian virtuoosi Lari Halmeen näyttelijäntyön syvään päähän ja yllättäviin tilanteisiin. Monologiesityksen ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa Marika Vapaavuori. Esitys pyörii Tuulensuun Palatsissa syyslomaviikolla 19.–22.10. viiden esityksen verran. Myös näyttelijät Maarit Peltomaa ja Juha Veijonen saapuvat Palatsiin lokakuussa suositun Pientä laittoa -parisuhdekomediansa kanssa.

Tampere Burlesque ry:n suosittu Horror & Tease -kauhushow valloittaa ensimmäistä kertaa Hämeenkadun historiallisen art deco -palatsin ja vie katsojansa aikamatkalle makaabereissa tunnelmissa kansainvälisten ja kotimaisten burleskitaiteilijoiden voimin. Esitys nähdään Tuulensuun Palatsissa lauantaina 8. lokakuuta 2022. Kuva: Matias Ahonen

Elämystoimisto Tuoni Studiot tuo mieltä kiehtovat murhamysteerit ja Tampere Burlesque ry suositun Horror & Tease -spektaakkelin ensimmäistä kertaa Tuulensuun Palatsin lavalle. Murhamysteerien katsomoon vaaditaan katsojalta ikää 16 vuotta ja burleski-ilotteluun 18 vuotta. Joulukuun alussa rakastetut muusikot Osmo Ikonen ja Lenni-Kalle Taipale yhdistävät voimansa ja kutsuvat kaikki mukaan Joulurieha-konserttiin fiilistelemään tuttuja joululauluja grooveissa tunnelmissa.

”Tuulensuun Palatsin syksyssä on esillä koko tunteiden kirjo. Yleisö saa nauraa kippurassa ja liikuttua koskettavista elämyksistä, tarinoista ja musiikista. Kauhun ja ällistyksen tunteiltakaan ei vältytä, siitä pitävät huolen kutkuttavat murhamysteerit ja upean makaaberi burleski. Ohjelmistokokonaisuus on laadukas, kunnianhimoinen ja tarjoaa monenmuotoista löydettävää ja oivallettavaa”, Tuulensuun Palatsin ohjelmistoa tuottava Mari Niskanen kertoo.

Tutustu syksyn ohjelmistoon.

Lisätiedot

Mari Niskanen

Tuottaja

Tampere-talo Oy

Puh. +358 3 243 4771

mari.niskanen@tampere-talo.fi

Suvi Leinonen

Ohjelmapäällikkö

Tampere-talo Oy

Puh. +358 3 243 4031

suvi.leinonen@tampere-talo.fi