Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Ällistyttävää ja helposti järjestettävää lähitaikuutta

01.02.2018

Tampereelle pääkaupunkiseudulta takaisin muuttanut Timo Kulmakko on todellinen esiintymisen ammattilainen: taikuri, viihdyttäjä ja ohjelmatuottaja. Kulmakon toteuttama lähitaikuus ällistyttää ja sopii erinomaiseksi ohjelmanumeroksi kaikenlaisiin tapahtumiin. Lähitaikuus on helposti järjestettävissä ja sillä saa takuuvarmasti vieraat yllättymään sekä hieromaan älynystyröitään – unohtamatta aitoa, hämmennyksen jälkeen syntyvää vapautunutta naurunremakkaa.

Timo Kulmakko muistetaan muun muassa roolistaan Pikku Kakkosen Timo Taikurina vuodesta 1979 alkaen. Pitkään uraan mahtuu toki muutakin. Jotkut saattavat muistaa hänet myös Älä Katso – ja Katso Pois -ohjelmien vakiotaikurina. Kulmakko on työskennellyt ammattitaikurina myös ulkomailla. Oman aktiivisuutensa ja omistautuneisuutensa ansiosta hän on saanut kasvatettua laajan kansainvälisen verkoston. Näin ollen hän pystyy tuottamaan vaikuttavia ja taianomaisia spektaakkeleja isoillekin lavoille.

Kulmakko on oman alansa pioneeri ja tehnyt paljon työtä taikureiden asioiden edistämiseen. Hän on muun muassa toiminut Suomen Taikapiiri ry:n puheenjohtajana jo toistakymmentä vuotta. Tänä päivänä hän esiintyy omalla nimellään keskittyen viihdyttäviin lähitaikuustemppuihin sekä huumoripitoisiin ja hyväntuulisiin estradishow-esityksiin keikkaillen aktiivisesti ympäri Suomea. Kulmakon ohjelmisto muuntautuu kätevästi kulloisenkin esiintymispaikan mukaan. Tilaksi riittää esimerkiksi pystymalliset cocktailpöydät tai oma Casino-pöytä – taikuri voi myös kierrellä yleisön keskuudessa. Tampere-talonkin kanssa yhteistyötä tehnyt huumorintajuinen ja supliikki mies sopii loistavasti ilostuttamaan kaikenkokoisia tapahtumia.

Varaa Timo Kulmakko tapahtumaasi

Tutustu Tampere-talon tapahtumatiloihin