Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

ATA Gearsin matkassa mukana

17.11.2017

ATA Gears on paikallinen teknologiateollisuusyritys, joka on menestynyt ympäri maailmaa. Vahvoihin perheyritysarvoihin nojaten ATA Gears pitää huolta omistaan – sekä asiakkaistaan. Kiitoksenosoituksena työntekijöilleen sekä asiakkailleen yritys järjesti kaksi erillistä tilaisuutta juhliakseen 80-vuotista taivaltaan. Merkittävänä alueellisena vaikuttajana yritys päätyi valitsemaan juhlapaikaksi perinteikkään ja elegantin Tampere-talon. ATA Gearsin markkinointipäällikkö Timo Reunanen, Tampere-talon asiakkuuspäällikkö Mira Mäkelä ja tuotantosuunnittelija Anu Valkeinen kokoontuivat pohtimaan yhteistyötään.

Tampere-talo oli luonnollinen valinta

”Olen ollut vuosia tekemisissä Tampere-talon kanssa aktiivisena kulttuuriharrastajana. On totta, että arki loppuu heti, kun talon ovesta tulee sisään. Olemme toki yrityksenäkin tehneet pitkään yhteistyötä, reilusti yli 10 vuotta. Kun uudet kokoustilat lanseerattiin, minut kutsuttiin jo alkuvaiheessa tutustumaan niihin.” Reunanen kertoo.

ATA Gears toi kansainvälisiä liikekumppaneitaan Japanista asti syksyllä 2017 tutustumaan Tampere-taloon ja erityisesti Muumimuseoon. ”Täällä on modernit ja hienot uudet puitteet museosta puhumattakaan. Voi siis todeta, että Tampere-talo on maailmanluokan tapahtumapaikka. Talolla on hyvä sijainti, tänne ulkopaikkakuntalaisenkin on helppo löytää.”

Yhteistyö perustuu luottamukseen

Pyöreitä vuosia täyttävälle yritykselle suunniteltiin henkilöstön juhlatilaisuus lokakuun loppupuolella, johon saapui yli 160 työntekijää, myös jo eläköityneitä. Reunanen iloitsi isosta osallistujamäärästä ja totesi tapahtuman sujuneen hyvin sekä suunnitelmien mukaisesti.

Lisäksi marraskuussa järjestettiin yrityksen suomalaisille ja kansainvälisille asiakkaille sekä kumppaneille oma upea juhlatilaisuus. Molempia tilaisuuksia yhdisti tunnelmallinen juhlatyyli. Tampere-talon asiakkuuspäällikkö Mira Mäkelä täsmentää, ettei ATA Gears halunnut valita yleisesti käytettyä perustyyliä vaan tähtäsi monipuolisuuteen ja näyttävyyteen, tilaisuuteen yhdistettiin muun muuassa konsertti.

Reunanen toteaa talolaisten olevan mukavaa porukkaa, joiden ammattitaito näkyy. Hän naurahtaa ja myöntää ainakin osittain olevansa pilkunviilaaja-asiakas, joka luottaa siihen, että yksityiskohdatkin hoituvat. Mäkelä on puolestaan nauttinut ajastaan ATA Gearsin matkassa. ”Koen heidän olevan hauska ja monipuolinen asiakas, joka tuo vaihteluvuutta työhön.”

Kaikkien osapuolten mielestä yhteistyö sujuu osaavan ja luotettavan kumppanin kanssa. Tampere-talon selkeissä tarjouksissa on Reunasen mielestä ollut kaikki kohdallaan, turhilta väärinkäsityksiltä on vältytty. Tarjous toimiikin tuotantossuunnitelman suuntaviittana. Tuotantosuunnittelija Anu Valkeinen toteaa: ”ATA Gearsin tilaisuuksia on miellyttävää ja helppoa lähteä työstämään, koska asiakkaana on kokenut järjestäjä, joka pystyy osoittamaan jo alkuvaiheessa mitä haluaa.” Tampere-talon väki ja yritysasiakas jakavat yhteisen ilon siitä, että suunnitelmat ovat olleet tarkkoja ja pitäviä.

”Kaikkien yritys- ja yksityisasiakkaiden kannattaisi tulla tutustumaan hienoon ja uudistuneeseen Tampere-taloon.” Reunanen kehottaa.

Tampere-talo onnittelee 80-vuotiasta ATA Gearsia ja kiittää yhteistyöstä!

Ylhäällä olevassa kuvassa: Mira Mäkelä, Timo Reunanen ja Anu Valkeinen