Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Myymälä- ja aulapalvelun esimies Tampere-taloon

24.01.2019

Tampere-talo on Pohjoismaiden suurin kulttuuri- ja kongressikeskus, jossa toteutetaan vuosittain yli 800 erilaista tapahtumaa oopperasta lastenkulttuuriin, rock-konsertteihin, kokouksiin, messutapahtumiin sekä kansainvälisiin kongresseihin. Tampere-talon katon alla toimivat myös Tampere Filharmonia, maailman ainoa Muumimuseo, à la carte ravintola Tuhto sekä Tampere-talo Shop. Suomen ensimmäinen Marriott-hotelli avautuu Tampere-talon yhteyteen talvella 2019.

Tampere-talo etsii yhteistyössä Enjoy Turva Oy:n kanssa jatkuvasti kasvavaan ja kehittyvään toimintaansa vakituiseen työsuhteeseen

Myymälä- ja aulapalvelun esimiestä

Myymälä- ja aulapalvelun esimies vastaa myymälän päivittäisistä esimiestehtävistä. Hän toimii työntekijöiden kannustavana esimiehenä sekä esimerkkinä ja vastaa työvuorosuunnittelusta, osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Hän osallistuu päivittäiseen myymälätyöskentelyyn ja lipunmyyntiin ja on tärkeässä roolissa uusien toimintojen käyttöönotossa ja myynnin kehittämisessä.

Myymälä- ja aulapalvelun esimiehen tärkeimpiä tehtäviä on ohjata ja kannustaa henkilökuntaa kohti yhteisiä tavoitteita, erinomaista asiakaspalvelua ja hyvää työilmapiiriä. Hän huolehtii myyntitavoitteiden saavuttamisesta. Hänen rutiineihin kuuluvat tavaroiden vastaanotto, järjestelmään vieminen sekä muut aulamyynnin ja myymälän päivittäiset toiminnot.

Myymälä- ja aulapalvelun esimieheltä vaadittavat ominaisuudet

  • Positiivinen asenne ihmisten ja asioiden johtamisessa
  • Aiempaa kokemusta esimiestyöstä kaupan alalta
  • Asiakaslähtöisyyttä, liiketoiminnallista ajattelutapaa ja kykyä hallita muuttuvia tilanteita
  • Paineensietokykyä ja pitkäjänteisyyttä
  • Paloa esimiestyöhön
  • Reagointinopeutta päätöksenteossa sekä kykyä vastata useista eri kokonaisuuksista samanaikaisesti
  • Määrätietoisuutta ja kykyä työskennellä nopeatempoisessa työympäristössä
  • Halua ja kykyä kehittää toimintoja ja itseään jatkuvasti
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Myymälä- ja aulapalvelun esimiehen työnantajana toimii Tampere-talon luotettava yhteistyökumppani Enjoy Turva Oy, kiinteä työpaikka on Tampere-talo. Työ on kokoaikainen ja vakituinen.

Lisätietoja ja hakemukset

Lisätietoja tehtävästä antavat myynnin projektipäällikkö Saara Nurmi (28.1 klo 18.30-19.30, 29.1 klo 12-13 ja 30.1 klo 14-15), p. 050 307 3606 tai Enjoy Turva Oy:n toimitusjohtaja Sauli Aitto-oja p. 050 351 6659.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 31.1.2019 mennessä osoitteeseen sauli.aitto-oja@enjoyturva.fi.