Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Jälkitunnelmia: Lyonessin kansainvälinen tapahtuma Tampere-talossa

18.09.2017

Lyoness Finland Oy järjesti Lyconet Day -tapahtuman lauantaina 26.8.2017 Tampere-talon Sorsapuistosalissa 600 vieraalleen. Suuren kokoluokan tapahtumassa esiintyi muun muassa kansainvälisiä, inspiroivia puhujia. Vierailla oli mainio mahdollisuus päästä verkostoitumaan ja oppimaan toisiltaan sekä nauttimaan Pohjoismaiden suurimman kongressitalon antimista. Tampere-talo tarjosi yritykselle kattavan paketin sisältäen tarjoilut, henkilökunnan palvelut sekä opastetut ja taidokkaasti valaistut kokoustilat asiakkaan toivomalla teknisellä varustuksella. Myös puhujien viihtyvyys otettiin huomioon tarjoamalla heille omat taukotilat. Sekä Lyonessin että Tampere-talon yhteinen tahtotila oli yltää tyylillisesti kansainväliselle tasolle – kaukaakin tulleisiin vieraisiin haluttiin tehdä vaikutus.

Yhteistyö sujui mutkattomasti. Tampere-talon asiakkuuspäällikkö Tiina Lumion mukaan on helppoa tehdä yhteistyötä asiakkaan kanssa, joka tietää mitä haluaa.
– Asiakas kertoi selkeästi omat toiveet tapahtumaan liittyen, näin tarpeisiin pystyttiin vastaamaan hyvin. Onnistunut tilaisuus ja tyytyväinen asiakas ovat aina meille ne parhaat palkinnot tehdystä työstä.

Tapahtuman järjestäjä, Satu Vainio Lyonessin markkinoinnista, iloitsi myös tapahtuman sujuneen erittäin hyvin.
– Tilat, järjestelyt ja tarjoilut olivat kaikki paremmin kuin kohdillaan. Henkilökunta oli aivan mahtavaa ja palvelualtista. Voimme lämmöllä suositella Tampere-taloa kokouspaikkana kaikille!

 

Lyonessin operoiman Cashback Worldin motto on “Rahaa takaisin jokaisesta ostoksesta”. Ostoyhteisön jäsenillä on mahdollista säästää rahaa ostoksistaan ympäri maailman. Cashback World jäsenet hyötyvät Cashbackin ja Shopping Points -pisteiden muodossa aina, kun tekevät ostoksia yhteistyöyrityksissä. Yrityksen tarina on ollut tähän asti menestys – Lyoness on laajentunut 47 maahan ympäri maailman ja muodostaa yli 5 miljoonan jäsenen sekä 60 000 yhteistyöyrityksen kansainvälisen verkoston.