Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Joulukalenterivideot ampaisivat suosioon keikkojen ollessa tauolla – Mukana Elastinen, Teemu Roivainen, Laura Voutilainen ja Costello Hautamäki

11.12.2020

Keikkoja ja konsertteja kaipaavat suomalaiset pääsevät nauttimaan Riku Niemi Orchestran ja huippusolistien tähdittämästä joulukalenterista joulukuun ajan. Tampere-talon YouTubessa ja Facebookissa päivittäin julkaistavat videot ovat nousseet kovaan suosioon elävää musiikkia rakastavan yleisön keskuudessa. Juhlamusiikkia kalenteriluukuissa koko Suomelle ovat jo esittäneet mm. Elastinen, joka tulkitsee uudella sovituksella hittikappaleensa Epäröimättä hetkeekään, sekä Costello Hautamäki, Kyösti Mäkimattila, Teemu Roivainen, Laura Voutilainen, Annika Eklund ja Sami Saari. Luukusta paljastuu päivittäin yllätysartisti ja -kappale aattoon asti. Esitykset on taltioitu marraskuussa Tampere-talon Isossa salissa.

Videot Tampere-talon YouTubessa

Videot Tampere-talon Facebookissa

Riku Niemi Orchestra ja Tampere-talo löivät aiemmin syksyllä hynttyyt yhteen ja päättivät toteuttaa huippusolistien tähdittämän joulukalenterin koko Suomelle. Videoilta paljastuu 24 päivän ajan yllätysartisti ja hänen tulkitsemansa juhlava kappale. Samalla RNO julistaa Suomeen ”joulukalenterirauhaa”.

– Poikkeuksellisen vuoden jälkeen halusimme tuoda ystäviä yhteen ja kutsua koko Suomen mukaan joulukalenterirauhaamme. RNO on kiertänyt ja konsertoinut jo vuosia joulun aikaan ympäri Suomen. Nyt se ei ole mahdollista, mutta tarve kokea musiikkia ja elämyksiä yhdessä on entistä suurempi. Yhdessä hyvän ystävämme ja vakiokonserttipaikkamme Tampere-talon sekä solistien kanssa me haluamme viestittää yleisöllemme ja faneillemme, että olette edelleen meille tärkeitä. Katsomme luottavaisesti tulevaan ja teemme päivittäin työtä sen eteen, että elävä musiikki soi jatkossakin, Riku Niemi kertoo.

– Vuosi on ollut poikkeuksellinen kulttuuri- ja tapahtuma-alalla, myös Tampere-talossa. Yleisömme eivät ole päässeet konsertteihin ja keikoille kuten ennen. Täysin ilman elämyksiä emme tietenkään halua yleisöjämme jättää. Siksi olemme todella iloisia RNO:n kanssa toteuttamastamme joulukalenterista ja sen saamasta suosiosta, Tampere-talon ohjelmapäällikkö Samppa Rinne kertoo.

Teksti: Anne Sivula
Kuva: Pasi Järvelä