Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Juhana Paturi ja Essi Piira voittoon PRO-gaalassa

31.01.2019

Tampere-talon keittiöpäällikkö Juhana Paturi sekä Ravintola Tuhton vuoropäällikkö Essi Piira ovat saaneet tunnustusta Finlandia-talossa torstaina 31.1. pidetyssä PRO-gaalassa. Kyseessä on ravintola-alan arvostetuin palkintogaala, jossa Paturi vei voiton vastuullisuus-sarjassa ja Piira ravintolan asiakaspalvelu-sarjassa.

– Höh höh ja jee, sanomme vaan, että hullulta tuntuu! Tämä palkinto on meille kaikille, kommentoivat tuoreet voittajat Essi ja Juhana gaalan pyörteissä.

PRO-palkintojen ja gaalan tarkoituksena on antaa tunnustusta horeca-alan parhaille. Samalla juhlistetaan alan kovaa osaamista ja kohennetaan koko alan arvostusta. Kiitos hyvästä työstä on arvokas asia, varsinkin kun se tulee alan sisältä; omilta kollegoilta, esimiehiltä, yhteistyökumppaneilta ja työtiimeiltä.

Mikä PRO-Gaala?

Juhana Paturi on vastuullisuuden sanansaattaja

Keittiöpäälliköllämme Juhana Paturilla on valtava sydän ja hänestä pitävät niin asiakkaat kuin työtoveritkin. Varsinkin Juhanan huima asenne saa kiitosta: hänellä on halu jakaa ammattitaitoaan ja kokemuksiaan muille. Hän ei panttaa osaamistaan, vaan näkee, että alan vieminen eteenpäin on ihan kaikkien etu. Juhana on myös tunnollinen ja sitoutunut hoitaen suunnitelmat alusta loppuun. Juhanan kehityshankkeiden perään ei tarvitse kysellä, vaan joon jälkeen ne ovat käytännössä kohta jo valmiita!

Juhanan vahvimpia osaamisalueita on vaikea rajata, mutta nostetaanpa kaksi: periksiantamattomuus ja esiintyminen. Juhana on tarvittaessa periksiantamaton oikeiksi kokemiensa asioiden puolesta. Esiintyjänä hän on rautainen. Juhana puhuu täysin sujuvasti suomen ja englannin lisäksi ranskaa, saksaa ja ruotsia, ja hänen ruokaesittelynsä ovat aina kokonaisvaltaisia tarinoita, millä tahansa näistä kielistä. Ne herättävät hyväntuulisia naurunremakoita ja saavat ihmiset hyvälle tuulelle!

Juhanan pitkäjänteinen, aktiivinen työ Tampere-talon vastuullisuusohjelman parissa on alkanut jo vuonna 2001, joka tekee hänestä aidosti vastuullisen ruokatuotannon ja ympäristövastuullisen ruokakulttuurin ensimmäisiä pioneerejä Suomessa.

Juhana on myös ajanut saamiaan ideoita läpi talossa periksiantamattomalla tyylillään saaden talon johdonkin toteuttamaan vastuulliseen ruokatuotantoon liittyviä ideoita 1990-luvun lopulta saakka. Näitä ovat muun muassa ionisoitu vesi pesuaineiden korvaajana, biojätteen vähentämiseen liittyvät kampanjat, kattopuutarha, kattokasvihuone sekä mehiläistuotannon omat tuotteet suoraan Tampere-talon katolta. Vuonna 2009 hän myös liitti yhden Suomen suurimman catering-ravintolatoiminnan, eli Tampere-talon, Portaat luomuun -ohjelmaan.

Haluatko tutustua Juhanaan lisää ja tietää, mitä työyhteisö on hänestä kertonut?
Lataa lisätietoja tästä!

Essi Piira on työyhteisönsä vahva jäsen

Aurinkoinen, iloinen ja empaattinen Essi on kimpale kultaa Tuhton ammattilaisten joukossa. Tämä aidosti karjalan tyttö on asiakaspalvelijana omaa luokkaansa. Hän ottaa aina asiakkaat vastaan sydämellisesti ja rennosti, mutta kuitenkin hienolla ammattitaidolla. Palvelutilanteessa hän saa asiakkaat suorastaan lumoutumaan tietämyksellään ja tilanteenhallinnallaan. Essi omaa karisman, jonka kuka tahansa haluaisi omakseen, hän valloittaa tilan maanläheisellä, iloisella ja empaattisella olemuksellaan, ja jokainen asiakas lähtee illallisen tai kahvihetken päätteeksi hymy huulillaan.

Työkavereiden mukaan Essi on aivan huippu työkaveri! Tiukan ja stressaavan tilanteen tullen Essi pysyy tyynenä ja on aina valmis ojentamaan auttavan käden, jotta tiimipeli toimii ja onkin loistava yhteishengen ylläpitäjä. Essi tuo työilmapiiriin iloa ja piristystä pimeimpäänkin päivään, on aito ja aina hyvällä tuulella, vaikka elämässä välillä olisikin omia haasteita.

Lappeenrannasta Helsingin kautta Tampereelle ja Tuhtoon vuoropäälliköksi matkannut Essi on päämäärätietoinen ja tarmokas asiakaspalvelija, joka on ylpeä juuristaan ja aidosti oma itsensä. Jokaisella ravintolalla pitäisi olla oma Essinsä!

Haluatko tutustua Essiin lisää ja tietää, mitä työyhteisö on hänestä kertonut?
Lataa lisätietoja tästä!