Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Tampere-talo aloittaa kevätkauden konserteissaan anniskelun katsomoihin

03.10.2018

Tampere-talo aloittaa anniskelun Ison ja Pienen salin katsomoihin osassa kevätkauden esityksistään. Anniskelutapahtumissa konserttivieras voi viedä erikseen merkitylle anniskelualueelle väliajalla tai ennen näytöstä ostamansa juoman. Kaikki anniskelumyynti tapahtuu edelleen vain talon aulatiloissa. Juomia saa viedä katsomoon ainoastaan Tampere-talon omissa kierrätettävissä kertakäyttömukeissa. Anniskelukatsomot ovat kiellettyjä alle 18-vuotiailta.

– Asiakkaamme ovat toivoneet salianniskelua pitkään, ja uuden alkoholilain myötä meillä oli nyt hieno mahdollisuus kehittää palvelukokemustamme entisestään ja siirtyä tähän Euroopassa yleiseen käytäntöön. Keräämme keväällä aktiivisesti asiakkailtamme palautetta siitä, miten salianniskelu vaikuttaa konserttielämykseen, kommentoi Tampere-talon liiketoimintapäällikkö Mika Nevalainen.

Anniskelukatsomot otetaan käyttöön Tampere-talon kevään konserteissa, joista ensimmäiset julkaistaan lokakuun lopussa. Katsomoanniskelu toteutetaan myös 15.2.2019 järjestettävässä Iskelmä Gaalassa, jonka liput tulevat myyntiin perjantaina 19.10.  Tampere-talon vuoden 2018 konsertit ja jo myynnissä olevat vuoden 2019 tapahtumat toteutetaan ilman anniskelukatsomoita. Lapsi- ja perhetapahtumat ja pääosa klassisen musiikin tapahtumista ovat jatkossakin anniskeluttomia.

Isossa salissa anniskelukatsomoina toimivat yhteensä 200-paikkaiset aitiot A ja B, ja näihin katsomoihin myytävät liput merkitään lipunmyynnissä K-18-paikoiksi. Pienessä salissa anniskelualue sijaitsee puolestaan permannon takaosassa riveillä 12–17, ja permannon etuosa ja aitiot ovat anniskeluttomia alueita. Käytössä olevista anniskelukatsomoista tiedotetaan jokaisen konsertin omilla tapahtumasivuilla erikseen.