Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Kiepu, keinu tai istu jumppapallolla Sonaateissa

28.08.2019

Tampere-talossa on kaksi Sonaatti-nimistä tapahtumatilaa kokouksille, juhlille, workshopeille tai seminaareille. Kesän 2019 aikana molemmat tilat saivat faceliftin, jonka tuloksena onnistuttiin lisäämään viihtyisyyttä ja virikkeellisyyttä sekä tuomaan vaihtoehtoisia tapoja istumiselle.

Sonaatti 1:ssä vallitsee luontoteema. Seinillä on rauhoittavia kuvia Suomen luonnosta ja tila takaosasta löytyy lounge, jonka päätyseinää koristavat oikeat sammaleet. Toiselle puolelle, tilan takaosaan on sijoitettu katosta ripustettuja joogaliinoja, joissa voi vaikka kieppua tai asettua istumaan mukavasti.

Muun muassa vihreät arvot ohjaavat talon kehitystä. Ajatus viherseinästä syntyi suunnittelijan ja Tampere-talon kiinteistöpäällikkö Marko Koiviston yhteistyönä.

– Tilan suunnittelijan Taina Väisäsen kanssa halusimme luontoteemaiseen tilaan tuoda myös palan oikeaa luontoa. Ratkaisuksi valikoitui sammalseinä, joka tuo tilaan ihan uudenlaisen luontoelementin. Seinä on kaunis ja erilainen sekä se toimii myös akustisena seinänä lounge-tilakokonaisuuden päädyssä.

Sonaatti 2:ssa puolestaan on Tampere Filharmoniasta kumpuava musiikkiteema. Tilojen takaosassa on pari riippukeinua sekä lounge. Tilaan on tulossa vielä Tampere-talon vanhoja tuotantojulisteita ja niiden yläpuolelle sijoitetaan muun muassa Tampere Filharmonian ”eläkkeellä ” olevia soittimia.

Molemmissa tiloissa on saatavilla jumppapalloja, jos tuolilla istuminen alkaa puuduttamaan.

Lisätietoa ja kuvia Sonaatti-tiloista

***

Tilaisuus tulossa, mutta tila hakusessa? Ota yhteyttä myyntipalveluumme!