Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Kiinteistöteknikko Tampere-taloon

16.08.2018

Tampere-talo on Pohjoismaiden suurin kulttuuri- ja kongressikeskus, jossa toteutetaan vuosittain yli 700 erilaista tapahtumaa oopperasta lastenkulttuuriin, rock-konsertteihin, kokouksiin, messutapahtumiin sekä kansainvälisiin kongresseihin. Tampere-talon katon alla toimivat myös Tampere Filharmonia, maailman ainoa Muumimuseo, à la carte ravintola Tuhto sekä Tampere-talo Shop.

Vuodessa tavoitamme yli 400 000 kävijää ja tuotamme Tampereen talousalueelle 35 miljoonaa euroa. Tampere-talo Oy:n liikevaihto ja muut tuotot ovat vuosittain n. 15 miljoonaa euroa. Suomen ensimmäinen Marriott-hotelli avautuu Tampere-talon yhteyteen syksyllä 2019.

Tampere-talo Oy hakee jatkuvasti kasvavaan ja kehittyvään toimintaansa

kiinteistöteknikkoa

vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen

Kiinteistöteknikkona vastaat Tampere-talon talotekniikka- sekä valvomo-ohjelmien hallinnasta. Työskentelet osana kiinteistöosastoa, joka vastaa kiinteistön arkikäytöstä ja kunnossapidosta, ns. jatkuvan ylläpidon periaatteella, jossa tarvittavat huoltotoimenpiteet toteutetaan rinnakkain Tampere-talon tapahtumien kanssa.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva kiinteistö-/talotekniikkapuolen koulutus ja työkokemus, jossa myös sähköpuolen osaaminen katsotaan eduksesi. Olet lisäksi tunnettu työtä pelkäämättömästä asenteestasi, asiakaslähtöisestä palveluotteestasi sekä tavastasi hoitaa asiat kerralla kuntoon myös hektisessä ympäristössä.

Tarjoamme nyt ainutlaatuisen tilaisuuden päästä työskentelemään Suomen johtavaan kulttuuri- ja kongressikeskukseen. Haussa oleva työtehtävä on luonteeltaan kokopäiväinen ja vakituinen työsuhde, jossa töiden aloitusajankohta on sovittavissa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja siihen kuuluu myös säännöllistä päivystämistä.

Hakemukset

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Kerro samalla koulutuksestasi, työtaustastasi talotekniikka- sekä valvomo-ohjelmien parista sekä käytettävyydestäsi. Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 31.08.2018.