Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Kiinteistöteknikko Tampere-taloon

02.02.2018

Tampere-talo on Pohjoismaiden suurin kongressi- ja konserttikeskus, joka tuottaa vuosittain yli 700 erilaista tapahtumaa oopperasta ja balettivierailuista lastenkulttuuriin, rock- ja pop-konsertteihin, kokouksiin, messutapahtumiin, seminaareihin sekä kansainvälisiin kongresseihin. Tampere-talon katon alla toimivat myös Tampere Filharmonia sekä kesäkuussa 2017 avautunut maailman ainoa Muumimuseo.

Vuodessa tavoitamme yli 400 000 kävijää, järjestämme noin 700 tapahtumaa, palvelemme asiakkaitamme myös à la carte ravintola Tuhton sekä myymälän kautta ja tuotamme Tampereen talousalueelle 35 miljoonaa euroa. Tampere-talo Oy:n liikevaihto ja muut tuotot ovat vuosittain n. 15 miljoonaa euroa. Talomme ovet ovat avoinna ihan jokaiselle. Talossa on vieraillut historiansa aikana yli 7 miljoonaa kävijää. Suomen ensimmäinen Marriott-hotelli avautuu Tampere-talon yhteydessä syksyllä 2019.  

Tampere-talo Oy hakee jatkuvasti kasvavaan ja kehittyvään toimintaansa kiinteistöteknikkoa vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen

Etsimme noin 70 ammattilaisen joukkoomme vahvistusta kokeneesta sähkö- ja talotekniikan osaajasta. Kiinteistöosasto on osa tuotantoyksikköämme, joka vastaa yhdessä kumppaniemme kanssa kiinteistön arkikäytöstä ja kunnossapidosta. Toimimme ns. jatkuvan ylläpidon periaatteella, eli tarvittavat huoltotoimenpiteet toteutetaan rinnakkain Tampere-talon tapahtumien kanssa.

Tehtävään valitun henkilön tärkein ammatillinen vahvuus on sähköasennustöiden ja talotekniikan laaja osaaminen. Henkilöllä ei välttämättä tarvitse olla sähköasennusoikeuksia, sillä talolla on oma sähkötöiden johtaja, mutta hänellä tulee olla lainmäärittelemällä tavalla asianmukainen koulutus ja voimassa olevat turvallisuuskortit sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi edellytämme Schneider-electricin talotekniikan sekä valvomo-ohjelmien tuntemusta. Katsomme vahvaksi eduksi kokemuksen sähkötöiden valvontatehtävistä.

Arvostamme energistä työskentelyotetta, laadukasta työnjälkeä, paineensietokykyä ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Hakemamme henkilö työskentelee asiakaslähtöisesti ja suunnitelmallisesti. Kaikissa tehtävissämme työturvallisuuteen panostaminen on ensiarvoisen tärkeää.

Me tarjoamme työntekijällemme joustavan työympäristön, monipuolisen työyhteisömme rautaisen tuen ja osaamisen, hyvät henkilökuntaedut ja modernit laitteet tukemaan päivittäistä työntekoa. Työ on luonteeltaan vuorotyötä.

Lisätietoja ja hakemukset

Lisätietoja tehtävästä antavat kiinteistöosaston vastaava teknikko Jari Valkonen, p. 045 672 7147, kiinteistöpäällikkö Marko Koivisto, p. 03 243 4238 tai Rekrytointipalvelu Sihti Oy:n HR-konsultti Joonas Vuorinen, p. 050 444 4417 (joonas.vuorinen@sihti.fi)

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 18.2.2018 mennessä osoitteessa www.sihti.fi