Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Kulttuurikummien palkinto Tampereen Saskiat ry:lle

28.09.2017

Tampere-talossa järjestettiin jo 14. kerran Bisnes ja kulttuuri -seminaari, jossa taiteentekijät, taidelaitokset ja firmojen toimitusjohtajat kohtaavat. Tänä vuonna 25.9.2017 Tampere-talon Duetto-salissa järjestetty perinteikäs seminaari sukelsi kulttuurin rahoituksen ytimeen teemanaan “Mistä revitään rahat!?”.

Tilaisuudessa esiintyivät opetus- ja kulttuuriministeriön ylijohtaja Riitta Kaivosoja, Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turvan toimitusjohtaja Minna Metsälä, taiteilija ja toimitusjohtaja Tuula Lehtinen, Kansallisgallerian pääjohtaja Risto Ruohonen ja yhteisörahoituspalvelu Mesenaatti.me Oy:n perustaja Pauliina Seppälä. Tilaisuuden juonsi stand-up koomikko Fredi Lilius.

Seminaari rakentui asiantuntijoiden puheenvuoroista, niitä seuraavista kommenttipuheenvuoroista ja kaikille seminaarin osallistujille tarkoitetuista pyöreän pöydän keskusteluista. Pyöreissä pöydissä osallistujat pääsivät keskustelemaan ja verkostoitumaan kulttuurin ja yrityselämän edustajien kanssa. Bisnes & Kulttuuri -tapahtumassa perinteisesti jaettu Kulttuurikummit-palkinnon sai tänä vuonna Tampereen Saskiat ry, joka on määrätietoisesti kehittänyt toimintaansa.

Tapahtumaan saapui satakunta osallistujaa. Puheenvuoroissa ja vilkkaissa keskusteluissa käytiin läpi muun muassa vaihtoehtoisia keinoja rahoitukseen yksityisen sektorin puolelta ja pohdittiin eri ratkaisuja yritysyhteistyölle. Kulttuuri tukee kaupunkien ja kuntien hyvinvointia sekä nostaa esiin yritysten eettisiä arvoja ja yhteiskunnallista imagoa.

Seminaari oli tänä vuonna osallistujille maksuton, kiitos yhteistyökumppanien LähiTapiola, Eversheds ja Johanneksen Klinikka.