Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Kunnallisjohdon seminaari keräsi historian suurimman osallistujajoukon Tampere-taloon

30.05.2018

Suomen Yrittäjien perinteinen Kunnallisjohdon seminaari järjestettiin jo 26:nnen kerran. Se keräsi Tampere-talolle tapahtuman historian suurimman osallistujajoukon: yli 1200 kuntapäättäjää, kunnan virkamiestä, yrittäjävaikuttajaa ja median edustajaa.

Suuren tapahtuman jälkeen on hyvä pysähtyä hetkeksi ja palata tunnelmiin. Miten seminaarin järjestäminen sujui?

– Vakuutuimme jo tapahtumapaikkaan ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin tutustuessamme siitä, että Tampere-talo tarjoaa erinomaiset puitteet Kunnallisjohdon seminaarille. Uskomme, että Tampere tapahtumapaikkana vahvisti valtakunnallisen tapahtuman osallistujamäärän kasvua ennätyslukemiin. Seminaarivieraat kiittelivät ja osin ihmettelivät esimerkiksi sitä, miten sujuvasti yli 1000 henkilöä pystyy ruokailemaan. Tampere-talon henkilökunnan ammattitaito ja palveluasenne pantiin merkille monessa kohtaa. Henkilökunta sulautui osaksi Suomen Yrittäjien tapahtumaorganisaatiota ja vuoropuhelu toimi läpi seminaarin, kertoo Suomen Yrittäjien Eeva Ketvel.

Tampere-talo kiittää Suomen Yrittäjiä ja kaikkia seminaariin osallistuneita iloisista ja inspiroivista yhteisistä hetkistä!

Kuva: Mika Kanerva

*****

Järjestä seminaari, kokous tai vaikkapa yritysjuhlat Talossa!