Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

Kuulutukset soittojen tueksi konsertteihin

10.10.2017

Tampere-talossa otetaan tämän syksyn aikana käyttöön selkeät kuulutukset, joiden tarkoitus on tukea konserttien alkamisesta sekä jatkumisesta kertovia soittoja. Kesällä 2017 suoritetussa konserttikävijäkyselyssä kävi ilmi, että konserttien väliajat koetaan kovin hektisiksi ja kesken väliajan tuleva soitto sekä sen tarkoitus on monelle kävijälle epäselvä.

– Haluamme kuulutuksilla vähentää varsinkin väliaikojen kiireen tuntua. Kuulutukset kertovat kuinka paljon konsertin jatkumiseen on vielä aikaa, kertoo myynti- ja markkinointipäällikkö Marjut Heinonen.

Tampere-talossa käytetään kolmea soittoa kertomaan kävijöille, että konsertti on alkamassa tai jatkumassa. Soitot tulevat kymmenen minuuttia, viisi minuuttia ja noin minuutin ennen alkua tai jatkumista. Kun kuulutukset lisätään, kerromme kävijälle tarkasti kuinka paljon aikaa alkamiseen tai jatkumiseen vielä on.

– Toivomme tämän antavan kävijälle selkeän merkin siitä, että esimerkiksi väliajalla on vielä hyvin aikaa nauttia tarjoilusta tai piipahtaa wc-tiloissa, jatkaa Heinonen.

Kuulutukset pyritään lisäämään ainakin kaikkiin isompiin konsertteihin, joissa on väliaika.

Mielellämme kuulemme asiakkaidemme palautetta kuulutuksista.