Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

LähiTapiola Pirkanmaa suuntaa kohti elämyksiä kumppaninsa Tampere-talon kanssa

03.06.2019

LähiTapiola Pirkanmaa palvelee henkilökohtaisesti ja paikallisesti, lähellä asiakkaitaan. Elämänturvaa tarjoava LähiTapiola tekee kumppaniensa kanssa monipuolista yhteistyötä, jonka hyödyt ja vaikutukset koituvat asiakkaiden ja yhteiskunnan eduksi. Kumppanien ja yhteistyökohteiden valinnassa otetaan huomioon arvojen yhteensopivuus.

LähiTapiola Pirkanmaa palaa Tampere-talon kumppaniksi. Organisaatiot ovat solmineet toistaiseksi jatkuvan yhteistyösopimuksen. Yhteinen sävel löytyi muun muassa samankaltaisesta arvomaailmasta ja vastuullisuusperiaatteista.

Kumppanuudessa tulee olla samankaltainen arvopohja, joka johdattaa molemmat osapuolet kiinnostavaan yhteistyökohteeseen ja -muotoon. LähiTapiolan kumppanuuksien teemoja ovat muun muassa kulttuuri ja hyvinvointi. Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas ja LähiTapiola Pirkanmaan toimitusjohtaja Pentti Kuusela kertoivat organisaatioiden välillä olleen ennenkin lämminhenkistä yhteistyötä.

– LähiTapiola Pirkanmaata kuvailisin ystäväksi, joka iloksemme palaa myös kumppaniksemme. Tampere-talo on keskittänyt vakuutuksiaan LähiTapiolaan ja organisaatio on vuosien varrella kasvanut meille todella tärkeäksi kumppaniksi muun muassa riskienhallinnassa, valottaa Ahokas.

Yhteistyöllä Tampere-talon kanssa LähiTapiola Pirkanmaa vahvistaa asiakkaiden hyvinvointia tuomalla kulttuurielämyksiä lähemmäksi heitä. Kuusela kuvailee vahvistunutta kumppanuutta LähiTapiola Pirkanmaan näkökulmasta

– Tampere-talo on korkeatasoinen, todella monipuolinen ja kansainvälisesti tunnustettu kulttuuri- ja kongressikeskus, joka tarjoaa meille hienoja mahdollisuuksia tapahtumien järjestämiseen ja uusien asiakasryhmien tavoittamiseen.

Vastuullisuus on molempien toiminnan ytimessä kunnia-asiana. LähiTapiola Pirkanmaa järjestää muun muassa omistaja-asiakkailleen Sankarikoulutuksia, jotka edistävät turvallisuutta ja terveyttä. Asiakaskeskeisyys ja ylivertaisen palvelukokemuksen tarjoaminen yhdistää myös yhteistyökumppaneita.

– LähiTapiola Pirkanmaa haluaa itsenäisenä ja paikallisena vakuutusyhtiönä toimia aktiivisesti omassa lähiyhteisössään tukemalla laajasti paikallisia turvallisuuteen ja hyvinvointiin liittyviä hankkeita, liikuntaa, urheilua ja kulttuuria. Tampere-talon kanssa aloitettava yhteistyö tuo merkittävän lisän kulttuuritoimijoiden kanssa tekemäämme yhteistyöhön, summaa Kuusela.

***

Lue lisää kumppanistamme

Kuvassa: Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas ja LähiTapiola Pirkanmaan toimitusjohtaja Pentti Kuusela

Teksti: Anni Kilpelä