Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Lisää kongresseja Tampereelle, toivoo talon uusin vuokralainen Tavicon

15.05.2018

Tavicon Oy muutti Tampere-taloon huhtikuussa 2018. Yritys on erikoistunut sekä kansainvälisten että kotimaisten tieteellisten kongressien, konferenssien, kokousten ja seminaarien järjestämiseen. Yritys järjestää myös muita yritystapahtumia. He ovat toimineet aikaisemmin Tampereen Messujen tiloissa ja ovat osa Tampereen Messut-konsernia.

Tampere-talon myyntipäällikkö Leena Sulosen mielestä Tavicon sopii erinomaisesti liiketoimintansa puolesta taloon, koska molemmat osapuolet saavat toisistaan loistavaa synergiaetua markkinoilla.

– He tarjoavat sellaisia palveluja, joita Tampere-talo ei tuota mutta joita asiakkaat tarvitsevat. Tällaisia palveluita ovat vaikkapa nimikyltit ja muut kokousmateriaalit, hotellihuoneiden varaukset sekä oheisohjelmien ja retkien järjestämiset. Tulemme ilman muuta hyödyntämään heidän osaamistaan ja ammattitaitoaan. Pystymme jatkossa saman katon alla tarjoamaan entistä kokonaisvaltaisempaa palvelua yritysasiakkaillemme.

Yritystä luotsaa toimitusjohtaja Karoliina Sunell. Hän kertoo Taviconin olevan vahvasti tamperelainen, mutta myös pitkään valtakunnallisesti toiminut yritys. Sekä heillä että talolaisilla on vahva yhteinen tahto tuoda Tampereelle enemmän kansainvälisiä kongresseja.

Sunell kokee Tampere-taloon viereen rakennettavan Marriott-hotellin positiivisena lisänä.

– Hotelli tulee toimimaan ehdottomasti kilpailuvalttina Tampere-talolle kongressitalona. Toivottavasti saamme pian myös lisää lentoliikennettä tänne, jotta kongressivieraat pääsisivät ulkomailta mahdollisimman helposti Tampereelle. Mielestäni talolla on hyvä sijainti, se on nopean ja sujuvan kulkuyhteyden päässä myös lentokentältä.

Lisäksi Sunell iloitsee talon uudistumiskyvystä.

– Kun uusi siipi ja tilat kuten Maestro, Duetto ja Riffi avautuivat, nostivat ne Tampere-talon kongressitalona uudelle tasolle. Uudet tilat toimivat monen eri asiakkaan tarpeeseen.

Lisää Taviconista

Kokous- tai kongressitila Tampere-talosta?

Tavicon edustettuna vasemmalta oikealle: Piia Kumpuvaara, Mirja Uotila, Karoliina Sunell ja Pia Banerjee-Rikkonen