Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Lokakuussa juhlia, näyttäviä yritystapahtumia sekä koulutus- ja kokouspäiviä

01.10.2018

Mikä monipuolinen yritystapahtumakavalkadi meillä onkaan lokakuulle, isoista kansainvälisistä messuista ja seminaareista pienempiin koulutus- ja kokousporukoihin. Syksyn pimeneviin iltoihin sopivat upean tunnelmalliset yritysjuhlat, Tampere-talon juhlakausi on jo alkanut!

Lokakuu ei meillä ala vaatimattoman verkkaisesti. Perinteikkääksi, mutta silti joka kerta ilahduttavan yllättäväksi, muodostunut ALSO Expo valtaa Tampere-talon torstaina 4.10.2018. Erityisen hienoa tänä vuonna on, että tapahtumassa lähetetään livenä CS-liigan huipennus. Suomen suurin ICT-tapahtuma ALSO Expo experience tuo mukanaan 70 näytteilleasettajaa ja 1500 kävijää. Toivotamme vieraille upeita hetkiä erityisesti IoT:n ja e-urheilun merkeissä, unohtamatta tietenkään merkittävien verkostojen luomista ja uuden oppimista.

Arctic Nutrition Event starttaa puolestaan lauantaina 6.10.2018. Jaksamista ja hyvinvointia boostaava vitamiini- ja ravinnetarjoaja Arctic Nutrition tuo markkinoille suomalaisen luonnon parasta antia. Yritys järjestää suuren verkostotapahtuman Tampere-talossa myyjilleen ja yhteistyökumppaneilleen.

Seuraavan tehokkaan viikon käynnistää lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelmaan keskittyvät valtakunnalliset verkostopäivät Tampere-talossa 8.-9.10.  Sosiaali- ja terveysministeriö, opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL järjestävät yhdessä kaksipäiväisen tapahtuman, jonka teemana on muun muassa lapsi- ja perhepalveluiden digikehittäminen.

Taivumme moneen, sillä 10.10.2018 Tampere-talossa on 3 hyvin erilaista tapahtumaa. Mindtrek on vuorossa ensin. Kansainvälinen teknologia-alan konferenssi saapuu Taloon 10.-11.10.2018. Teemoina mm. avoin lähdekoodi ja avoin data kuin myös älykkäät kaupunkiratkaisut, virtuaalitodellisuus sekä terveys- ja oppimisteknologiat. Mindtrek toimii erinomaisena alustana ihmisille ja organisaatioille verkostoitua yli toimialarajojen sekä kuulla, oppia ja inspiroitua alan ajankohtaisista ja nousevista aiheista. Myöhemmin iltapäivällä Isossa salissa käynnistyy OP Talousilta.  Tarjolla on muun muassa tietoiskuja sijoittamisesta ja säästämisestä. Vuonna 2018 tulee kuluneeksi 100 vuotta siitä, kun Jyty, entiseltä nimeltään Kunnallisvirkamiesliitto, perustettiin vuonna 1918. Pirkanmaan Jyty juhlii taivaltaan Tampere-talon Pienessä salissa 100-vuotisjuhlassa myöskin keskiviikkona 10.10.2018. Ilta huipentuu jäsenkonserttiin.

Siltapäivät järjestetään 24.-25.10.18. Tapahtuma on siltojen suunnittelun, rakentamisen ja rakennuttamisen ammattilaisten sekä alihankkijoiden yhteinen koulutus- ja neuvottelutilaisuus, jossa käsitellään siltatekniikan ajankohtaisia kysymyksiä. Tämän vuoden Siltapäivät RIL järjestää yhdessä Teräsrakenneyhdistyksen TRY Infrajaoston Terässiltapäivän kanssa. Kaksipäiväinen tapahtuma tarjoaa taatusti tämän vuoden tiiveimmän paketin siltatietämystä!

Investor and Business Forum tulee taloon 12.10.2018.Kyseessä on upea kansainvälinen bisnesfoorumi sijoittaja-fokuksella. Tapahtuman sisältö keskittyy saamaan vastauksia ja mielipiteitä seuraaviin polttaviin kysymyksiin: Miksi suuri kansainvälinen yritys päättää investoida Suomeen, ja miksi juuri Tampereelle? Mitä kilpailuetuja Tampereella on verrattuna muihin kaupunkeihin? Mitä voisimme tehdä paremmin houkutellaksemme paikalle lisää investointeja?

Palataan jälleen hetkeksi juhlatunnelmiin kun kauneuteen ja hyvinvointiin keskittyvä Oriflame täyttää 50 vuotta. Heille järjestetään loistokas juhla Tampere-talossa 13.10.2018. Suomen Kivuntutkimusyhdistys järjestää moniammatilliset koulutuspäivät Tampere-talossa 25.-26.10.2018. Koulutus on tarkoitettu kaikille kivunhoidosta kiinnostuneille terveydenhoidon ammattilaisille. Teemoina syöpäkivun sekä akuutin kivun hoito. Perjantaina 26.10. juhlitaan Pirkanmaan Pelastuslaitoksen 120-vuotispäiviä ja lauantaina 27.10. juhlimme puolestamme 50-vuotiasta Chaîne des Rôtisseursia.

Myynnin, markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittäjille suunnattu M-päivä saapuu ensimmäistä kertaa Tampere-taloon 29.10. Pienen salin odotetaan täyttyvän oivalluksia, oppeja ja uutta verkostoa hakevista ammattilaisista. Vallan mainion lokakuun päättää 3D-tulostukseen keskittyvä Future Construction 30.-31.10. Tapahtumassa kerrotaan kuinka 3D-tulostetaan talo, silta, kanootti tai vaikkapa ulkomainos? Future Construction 2018 tuo tarjolle suuren mittakaavan 3D-tulostuksen sovellukset. Tiistaina 30.10 toteutettavassa seminaarissa ovat mukana alan kiistattomat edelläkävijät Euroopasta ja USA:sta. Tapahtuman järjestää 3DStep Oy.

***

Yritystapahtuma tulossa ja etsit sopivaa tilaa? Tampere-talo tarjoaa pieniin sekä isoihin tapahtumiin soveltuvat tilat, lue lisää!